OpplevEvje-stolen får en sentral plass i markedsføring av Evje i sommer

Vi kan ikke røpe så veldig mye enda. Men det er gøy at Evje Handel og Serviceforening vil bruke «stolen vår» til markedsføringen av Evje. Det blir en ny vri, med noen ekstra elementer som blir selve symbolet på hva som kan oppleves på Evje. Den blir også en viktig brikke i det å fronte lokal handel, og skal være med og stimulere til dette.
OpplevEvje stolen var veldig populær i sentrum sist sommer! Foto: Geir Daasvatn

Vi vet ikke helt enda hvor og når stolen kommer på plass. Det gleder oss stort at kunstverket vårt igjen skal dekorere i Evje sentrum. Vi er inngangsporten til Setesdal og Hjertet i Agder. Nå skal alle gode krefter gå sammen for å virkelig sette oss på det digitale kartet!

Det er fortsatt litt mer møteaktivitet og klargjøring som må på plass, før vi kan komme tilbake med enda flere gladsaker fra handelsforeningen og hvordan de ser for seg bruk av stolen. Vi må ta høyde for en sommer hvor vi ikke kan oppfordre til store folkeansamlinger, og må tenke nytt og kreativt rundt blant annet Evjedagene.

Det er mye positivitet å spore i gatene, og også litt etter litt i butikkene. Jeg kunne se endringene fra sist uke fra mitt lille kontor i sentrum. Den nye normalen er gradvis på vei tilbake.

Men vi minner igjen alle våre lesere om å ta hensyn, følge myndighetenes retningslinjer og ta vare på hverandre! Vi risikerer en brå spredning av viruset om vi bare går tilbake til slik vi gjorde før.

Radarparet på Dølen Hotel, Else Haugland og Øyvind Olsen, var selvskrevne gjester i stolen forleden sommer. Ut fra begeistringen til herr Olsen å bedømme, kommer de to garantert tilbake! Foto: Geir Daasvatn

Del "OpplevEvje-stolen får en sentral plass i markedsføring av Evje i sommer"