OpplevEvje-stolen: Utslitt landemerke

OpplevEvje-stolen hadde et aldri så lite sammenbrudd alt i fjor sommer. Men etter god pleie fra Julehusmannen Kjell Rune Strømstad kom den raskt i slag igjen. Foto: Geir Daasvatn

OpplevEvje-stolen er blitt et landemerke. Det er ikke tvil om at vår lille stol har fanget oppmerksomheten til mange. Det er utallige mennesker som har tatt turen bare for å ta bilde i stolen.

Både turistvertene Amalie Øvergård Risdal og Sondre Sløgedal, og ikke minst naboen over gata, Unni på Stylt, er begeistret over hvor populær stolen er. Spesielt for barnefamilier, men også folk som reiser med buss eller bare stopper av ren nysgjerrighet. Hvor mange tusen som har tatt turen opp på stolen vet vi ikke, men moro er det!

Så må vi ha kyndig hjelp til å ta en vurdering om stolen overlever en sesong til. Den har blitt flyttet på og har merkbare skader i sammenføyningene som må utbedres. Én større reparasjon er alt utført sommeren 2019 av Julehusmannen og tusenkunstneren Kjell Rune Strømstad. Eller må vi rett og slett bygge en ny og større stol for neste år? Vi lurer veldig på om ikke det må bli løsningen.

Så kan dagens modell alltids stå en sesong eller to hjemme i hagen hos én av oss OpplevEvje-drivere før vi demoterer den! Kanskje den kan gjøre nytte i Geir sitt fotofirma nede på Farmo?

OpplevEvje-stolen har huset enormt mange for et foto de to somrene den har vært i bruk! Foto: Geir Daasvatn
Del "OpplevEvje-stolen: Utslitt landemerke"