Ordføreren trekker 10-shopperen julaften kl. 12!

Det går fort mot jul. Et av de store høydepunktene denne julen er torsdagens trekning av de flotte premiene i 10-shopperen!

Evje Handel og Serviceforening har fått hjelp av ordfører Svein Arne Haugen til å gjennomføre trekningen på vinneren av 1.- og 2. premien! 1. premien er som kjent et Visa gavekort på hele 20 000 kroner. 2. premien er Visa gavekort med 5 000 kroner.

Vinnerene av hovedpremiene vil bli kontaktet julaften. Det trekkes også ca 40 gavekort á 500 kroner hos de ulike medlemsbutikkene. Vinnerne av disse vil bli kontaktet i romjulen. Her kan premiene hentes av de heldige vinnerne i hver enkelt butikk.

Ferdig utfylte skjema for 10-shoppers kan leveres inn på Cubus Evje. Det er også her trekningen gjennomføres den 24. desember. Har du allerede fylt én, kan du komme og hente ny her også. Det er lov å levere så mange du vil! Innleveringsfristen er satt til klokken 12.00 den 24/12.

Vi har hatt en liten runde og fått besøkt noen få butikker denne jula også. Vi kommer med enda flere små gladsaker frem til torsdag.

Del "Ordføreren trekker 10-shopperen julaften kl. 12!"