Otra IL skal stå for matsalget under Landsskytterstevnet 2019

Tida fyker fort avgårde! I august 2019 er det alt klart for Landsskytterstevne på Evje igjen. Sist gang var i 2009. Det er inngått avtale mellom hovedstyret for LS-2019 og Otra IL om drift av mattelt og kiosker under stevnet. Avtalen omfatter både hovedarenaen ute i feltet på Evjemoen og skyttercampen inne i selve Evjemoen leir.

LS-2009
Landsskytterstevnet er ett av Norges største idrettsarrangementer. Det er ventet minst 20.000 besøkende til Evje i stevneuka. Matsalget under LS-2009 for snart ni år siden gav et overskudd til Otra IL håndball og fotball på ca 600.000 kr. (300.000 kr til hver gruppe). Pengene ble brukt til kunstgressbane (fotball) og nytt dekke i Otrahallen (håndball). Det var en enorm dugnadsjobb. Flere hundre personer stilte opp og gjorde en formidabel innsats. Svein Arne Haugen ledet arbeidet. Og innsatsen gav altså virkelig positive resultater for idrettslaget.

LS-2019
Denne gang er det ikke håndball og fotball som skal ha ansvar for jobben, men hele idrettslaget. Jobben blir minst like stor som sist, og dermed en av de aller største dugnadsjobbene som noen gang er gjort av Otra IL.

Torbjørn Bjorå er hyret inn av Otra IL til å planlegge og lede dugnadsjobben. Han bor på Tveit i Hornnes med familien, og har solid bakgrunn fra Forsvaret for å ta ansvar for en slik svær oppgave. Otra IL vil opprette en forpleiningskomité til å planlegge og gjennomføre arbeidet under Torbjørns ledelse.

Del "Otra IL skal stå for matsalget under Landsskytterstevnet 2019"