John Vikstøl Gautestad og Per Eivind Weckhorst ble tildelt Otra ILs Ærespris under årsmøtet i Otrahallen 21. mars 2019. Foto: Geir Daasvatn

Otra ILs Ærespris tildelt John Vikstøl Gautestad og Per Eivind Weckhorst

Høydepunktet under årsmøtet i Otra IL torsdag kveld var tildeling av Otra ILs Ærespris til dugnadsmannen John Vikstøl Gautestad og håndballtreneren Per Eivind Weckhorst. Æresprisen er den høyeste utmerkelsen i Otra IL, etter Æresmedlemskap.

Se oversikt over alle mottakere av Otra ILs Ærespris

Det var styreleder Jan A. Haagensen som hadde æren av å lese opp begrunnelsen for de to uhyre fortjente utmerkelsene:

John Vikstøl Gautestad

John Gautestad på årsmøtet til Otra IL 21. mars 2019, etter å ha blitt tildelt Otra ILs Ærespris. Foto: Geir Daasvatn
John Gautestad – hedersmann og fortjent Æresprismottaker! Foto: Geir Daasvatn

– John har arrangert orienteringsløp (fredagsløp) i mange år med start og mål hjemme i hagen i Dåsnesmoen. Han har ryddet og merket mange turløyper i området rundt Masi og rundt Furustovhei/Fennefossfjellet. Han har vært fast tidtaker på Trollrennet i 20 år, og fast dugnadsmann ved arbeid i ski- og turløypene på Høgås. Han har også vært med på mange byggearbeider i skianlegget på Høgås (skihytte, broarbeid, lavvoen, osv.)

– John Gautestad er rett og slett en ekte dugnadsarbeider!

Per Eivind Weckhorst

Per Eivind Weckhorst – systematiker og en av de få i bygda som er innehaver av en DDR-landslagstrøye. Men på årsmøtet torsdag 21. mars 2019 var det trenergjerningen i Otra IL så langt som ble hedret. Foto: Geir Daasvatn

– Per Eivind har vært trener, lagleder, oppmann og målvakt på herrelaget til Otra i ni sesonger på rad. Et par av årene, da laget var i 3. divisjon, var det lange turer med reiser helt til Rogaland og Haugaland. Han har vært ass. trener for Jenter-16 i to sesonger, og ass. trener for damelaget i 4. divisjon én sesong. Per Eivind bygde opp G1999/2000-kullet fra 11-årsklassen til å bli ett av Agders beste G15- og G16-lag. Laget deltok i regionserien (Agder & Rogaland) i G15. Han har også hatt administrative oppgaver (fire år i valgkomitéen til Otra IL).

Gratulerer!

Vi gratulerer John og Per Eivind med de gjeve – og så utrolig fortjente – utmerkelsene. Bygda vår er avhengig av mange og innsatsvillige dugnadsfolk som dere for å være et godt sted å bo og besøke. Takk for innsatsen dere legger ned for fellesskapet!

Del "Otra ILs Ærespris tildelt John Vikstøl Gautestad og Per Eivind Weckhorst"