Otra ILs Ærespris tildelt John Vikstøl Gautestad og Per Eivind Weckhorst

Otra ILs Ærespris tildelt John Vikstøl Gautestad og Per Eivind Weckhorst

Otra ILs Ærespris tildelt John Vikstøl Gautestad og Per Eivind Weckhorst 2048 1034 Geir Daasvatn

Høydepunktet under årsmøtet i Otra IL torsdag kveld var tildeling av Otra ILs Ærespris til dugnadsmannen John Vikstøl Gautestad og håndballtreneren Per Eivind Weckhorst. Æresprisen er den høyeste utmerkelsen i Otra IL, etter Æresmedlemskap.

Se oversikt over alle mottakere av Otra ILs Ærespris

Det var styreleder Jan A. Haagensen som hadde æren av å lese opp begrunnelsen for de to uhyre fortjente utmerkelsene:

John Vikstøl Gautestad

John Gautestad på årsmøtet til Otra IL 21. mars 2019, etter å ha blitt tildelt Otra ILs Ærespris. Foto: Geir Daasvatn
John Gautestad – hedersmann og fortjent Æresprismottaker! Foto: Geir Daasvatn

– John har arrangert orienteringsløp (fredagsløp) i mange år med start og mål hjemme i hagen i Dåsnesmoen. Han har ryddet og merket mange turløyper i området rundt Masi og rundt Furustovhei/Fennefossfjellet. Han har vært fast tidtaker på Trollrennet i 20 år, og fast dugnadsmann ved arbeid i ski- og turløypene på Høgås. Han har også vært med på mange byggearbeider i skianlegget på Høgås (skihytte, broarbeid, lavvoen, osv.)

Annonse

– John Gautestad er rett og slett en ekte dugnadsarbeider!

Per Eivind Weckhorst

Per Eivind Weckhorst – systematiker og en av de få i bygda som er innehaver av en DDR-landslagstrøye. Men på årsmøtet torsdag 21. mars 2019 var det trenergjerningen i Otra IL så langt som ble hedret. Foto: Geir Daasvatn

– Per Eivind har vært trener, lagleder, oppmann og målvakt på herrelaget til Otra i ni sesonger på rad. Et par av årene, da laget var i 3. divisjon, var det lange turer med reiser helt til Rogaland og Haugaland. Han har vært ass. trener for Jenter-16 i to sesonger, og ass. trener for damelaget i 4. divisjon én sesong. Per Eivind bygde opp G1999/2000-kullet fra 11-årsklassen til å bli ett av Agders beste G15- og G16-lag. Laget deltok i regionserien (Agder & Rogaland) i G15. Han har også hatt administrative oppgaver (fire år i valgkomitéen til Otra IL).

Gratulerer!

Vi gratulerer John og Per Eivind med de gjeve – og så utrolig fortjente – utmerkelsene. Bygda vår er avhengig av mange og innsatsvillige dugnadsfolk som dere for å være et godt sted å bo og besøke. Takk for innsatsen dere legger ned for fellesskapet!

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!