Hovedkvarteret til Setpro på Verksmoen. Setpro har også kontorlokaler i det gamle lensmannskontoret i Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Setpro og Birkeland Bruk: Precut-spesialister inngår samarbeid

Birkeland Bruk og Setpro inngår samarbeid om felles leveranser innen industriell treproduksjon. Det gir flere fordeler for eksisterende kunder.

Pressemelding, 16. juni 2020

15. juni signerte Birkeland Bruk og Setpro samarbeidsavtalen. Begge bedriftene satser i dag tungt på precut.

– Kundene våre vil først og fremst merke samarbeidet ved at de får tilgang til mer avanserte precut-løsninger, sier Stanley Møskeland i Birkeland Bruk.

To separate anlegg for precut gir større produksjons- og leveransesikkerhet fordi bedriftene blir mindre sårbare for driftsstans. Med samarbeidet med Setpro får kundene også tilgang til precut til betongforskaling.

Sørlandet forenes med Evje og Valle. Setpro og Birkeland Bruk signerte denne uken samarbeidsavtalen. Her er de to bedriftene, representert ved Jan Gunnar Østerhus (innfelt), daglig leder i Setpro, Vidar Torsøe (i midten), administrerende direktør i Birkeland Bruk og kollega Stanley Møskeland, salgskonsulent i Birkeland Bruk.  Foto: Birkeland Bruk

Samfunnsansvar

Birkeland Bruk i Lyngdal leverer trelast og byggevarer til det profesjonelle byggemarkedet, mens Setpro på Evje og i Valle produserer precut både til prosjekter i hjemmet og store bygg for entreprenører.

– I 30 år har vi jobbet med industriell trebearbeiding og opparbeidet oss betydelig kompetanse på feltet. I dag leverer vi produkter av høy kvalitet til lokalt og regionalt næringsliv innen bygg- og anleggsbransjen, sier Jan Gunnar Østerhus, daglig leder i Setpro.

Sistnevnte bedrift er også en arbeids- og inkluderingsbedrift, som hjelper mennesker ut i arbeid.

– Setpro gjør en fantastisk jobb med å legge til rette for mestring i arbeidslivet. Å ta vårt samfunnsansvar i inkluderingsdugnaden, i kombinasjon med at Setpro virkelig kan sine saker på precut, gjør at vi gleder oss ordentlig til å komme i gang med samarbeidet. Vi skal gjøre vårt for at Setpro får masse å gjøre fremover, sier Vidar Torsøe, administrerende direktør i Birkeland Bruk.

De to bedriftene ser frem til å gå i gang med samarbeidet.

Kontaktinformasjon

Vidar Torsøe
adm. dir. i Birkeland Bruk
Tlf: 970 80 656

Jan Gunnar Østerhus
daglig leder i Setpro
Tlf: 402 36 140

Kontakt om salg
Stanley Møskeland
salgskonsulent, Birkeland Bruk
Tlf: 483 14 955

Del "Setpro og Birkeland Bruk: Precut-spesialister inngår samarbeid"