Rekordfestivalen på Hovden – Norges koseligste festival

Fredag 24. og lørdag 25. august er det igjen klart for festival øverst i dalen. Rekordfestivalen blir arrangert på Hovden, og også i år kan du ta turen for å oppleve den helt spesielle stemningen på det de selv kaller for Norges koseligste festival.

Rekordfestivalen startet i 2009 som et lite arrangement med en gjeng frivillige. De ville lage en festival med musikk de selv hørte på, og diverse forsøk på å slå verdensrekorder. Nå har festivalen vokst, og fokuset er flyttet til musikk, bål, fjell og god stemning.

Rekordfestivalen er kjent for å skape en helt spesiell stemning. Bildet er hentet fra Rekordfestivalens hjemmeside.

Kjente artister på scenen

Bildet er hentet fra Rekordfestivalens hjemmeside.

På scenen i år står Bjørn Eidsvåg for det mest kjente innslaget. Den lille festivalen var også tidlig med å booke Fieh, en «up & coming» ung kvinne som har sveipet over festivalsommeren til glimrende anmeldelser, og blir trukket fram som et av de største talentene av selveste Elton John.

Kristiansanderene Vian, samt Grande og Sordal som spiller coverlåter fra rockens historie, gir de som liker lokale artister noe for pengene. Bluesbandet MK’s Marvellous Medicine og Klondike som begge har blitt invitert tilbake etter fantastiske konserter for to år siden kommer også garantert til å få folk til å svinge seg.

Verdens villeste andeløp

For barnefamilier blir det også arrangert andeløp på lørdagen, tett etterfulgt av en familiekonsert med Klondike. Dette er fast tradisjon og festivalen skryter av å arrangere verdens villeste andeløp, som avsluttes i Hartevann.

Gå til festivalens hjemmeside.

Del "Rekordfestivalen på Hovden – Norges koseligste festival"