Rema 1000: Sommeren har vært ei fantastisk tid!

Det har vært ville tilstander på Evje hele sommeren. Det har vi både sett og ikke minst fått høre fra mange av de vi har snakket med de siste månedene.

Denne gangen har vi vært innom kjøpmannen på Rema 1000 på Verksmoen., nemlig Olav Aas. Det er en strålende fornøyd kar som møter oss i et lite ledig øyeblikk.

– Det er ikke så mye annet å si enn at dette har vært ei helt fantastisk tid! Vi har slått rekorder både på ukedager, søndager og setter også rekord for juli under ett, forteller en meget fornøyd Aas.

Rema 1000 var hovedleverandør til det enorme Landsskytterstevnet på Evjemoen i fjor. Alle som fulgte med oss da husker sikkert det enorme salget Otra IL hadde av mat og drikke i løpet av stevnet. Det utgjorde mange millioner for Rema 1000-butikken. Men nå ligger den blide kjøpmannen altså ann til å slå omsetningen, selv uten det svære arrangementet.

– Det har generelt vært utrolig mye mennesker på Evje i sommer. Vi har hatt søndager med over 600 kunder, og omsetning som har vært milevis over budsjett.

Varehandelen er en nøkkelfaktor i bygda

Det er store tall det omsettes for i dagligvaren og ellers i butikkene på Evje. Varehandelen er en veldig viktig arbeidsgiver, og er med på å gi et fantastisk godt utvalg av varer og tjenester Det viser seg at vi er en sommerdestinasjon for svært mange nordmenn. Det synes vi er ganske naturlig, for vi har jo alt her i den lille bygda vår. Så gjenstår det å se hva som skjer videre. Mange som har vært på Evje velger heldigvis å komme igjen, og hvordan verden ser ut til neste sommer er det jo ingen som vet. Men det er viktig at vi alle sammen fortsetter å jobbe med å vise frem alt som kan oppleves på Evje.

Vi gratulerer den smørblide kjøpmannen på Rema 1000 med svært gode resultater! Det er skikkelig gøy når hardtarbeidende mennesker får igjen litt for strevet.

Så kommer vi om ikke så lenge tilbake med en liten rapport fra en helt annen type virksomhet i sentrum. Følg med oss!

Del "Rema 1000: Sommeren har vært ei fantastisk tid!"