Renoveringen av Idrettsbygget snart fullført

Idrettsbygget ved Evje stadion har vært under oppussing over en lengre periode. Nå nærmer det viktige arbeidet seg slutten.

Evje og Hornnes kommune er eier av bygget. Det var kommunestyret som bevilget penger til en total opprustning av huset, under budsjettbehandlingen før jul i 2018. Bakgrunnen var at slitasjen var blitt stor, og at en oppgradering var helt nødendig for at bygget fortsatt skulle kunne brukes på en funksjonell måte. De største brukerene er skolene på Evje og flere av undergruppene i Otra IL.

I 2019 ble garderobene i 2. etasje totalrenovert. Nå de siste månedene er toalettene for publikum i 1. etasje pusset opp. Der gjenstår fortsatt at rørlegger setter inn toaletter og monterer vasker. Kledningen i gavlveggene er skiftet, og det er kommet nytt dekke på taket. I det store materialrommet i 1. etasje er den defekte dobbeltdøren byttet ut med en hendig garasjeport. Alle utvendige dører i hele bygget er nye. Det er også gjort en del malingsarbeider. Evje og Hornnes Malerservice har utført det arbeidet. Bygget framstår nå som tilnærmet nytt.

Saken fortsetter under bildet

Det litt slitne bygget fra 1974 framstår nå som praktisk talt nytt. Hurra! Foto: Geir Daasvatn

Det er Evje Bygg som har stått for det meste av arbeidet som er gjort nå i sommer. I fjor gjorde kommunen selv ved teknisk etat mye av snekker- og malingsarbeidet i 2. etasje.

Det er en helt påkrevet, og derfor veldig velkommen oppgradering av bygget som nå er skjedd. Brukerene kan rette en stor takk til kommunestyret, som såg nødvendigheten av arbeidet og satte av de nødvendige midlene. Nå er det endelig et funksjonelt og tidsmessig Idrettsbygg ved Evje stadion igjen, til glede for alle som bruker anlegget så godt som daglig.

Du kan lese litt om historien til bygget på Setesdalswiki. Artikkelen der er ikke oppdatert med denne siste oppgraderingen, men vil snart bli det.

Del "Renoveringen av Idrettsbygget snart fullført"