Tryllekunstneren Mikael Hednè.

Rett og slett magisk!

En magisk aften med Hedné på Dølen Hotel. Fredag 13. juli kl. 19.00 og 21.00.

Våger du å bli lurt av Norgesmester i trylling – Hedné? Trodde du at korttriks bare var simple greier som ble vist på hytteturen? Tro igjen, og bli med på en magisk aften når Hedné inntar Evje med sitt show!

Det er nå fem år siden sist Hedné og hans kortstokk besøkte Evje. Siden den gang har han opptrådt med akkurat dette showet over hele verden – fra San Diego og Boston, til Shanghai, Stockholm og Riga!

– Noen show låser seg bare fast i minnet og blir værende der som virkelig gode opplevelser. Showet jeg hadde på Evje i 2013 var så moro at det nesten ble standarden jeg nå måler andre show mot. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake!

Hedné har de senere årene klart å befeste seg som en allsidig og dyktig underholder, og er premiert både nasjonalt og internasjonalt. Som den eneste norske tryllekunstneren har han studert ved både McBride Magic and Mystery School i Las Vegas i tillegg til å ha ECTS credits (studiepoeng) i trylling på et profesjonelt nivå fra DOCH i Stockholm. For tiden er han også det eneste norske medlemmet i det anerkjente Academy of Magical Arts – The Magic Castle i Hollywood.

Se hvorfor publikum er i ekstase her

Hedné på Facebook

Glenn smeller til!

Glenn Håkonsen under Vannvittig Moro i 2012. Foto: Geir Daasvatn

Glenn Qvam Håkonsen er en ildsjel i Vannvittig Moro sin historie, og nå kliner han til igjen. 

– Det er gøy og imponerende at OpplevEvje har klart å koordinere det opplegget for Vannvittig Moro 2018 på så kort tid. Jeg var lenge redd vi skulle miste det vi har jobbet så hardt for å dra i gang, og er utrolig glad for at de ville ta det videre. Jeg har stor tro på at modellen OpplevEvje jobber etter vil kunne skape noe nytt og spennende, men de klarer det ikke alene. Vi vil alle at dette skal være en to-dagers Vannvittig Moro-festival i fremtiden, så da vil vi i hoppgruppa bidra med noe helt magisk! Dette vil dere garantert aldri glemme.

Det at vi kan tilby et så unikt show med en kjent tryllekunstner og underholder på Evje til den billettprisen er Glenn veldig stolt av!

Det er snakk om to show på Dølen fredag 13. juli:

Magisk aften kl 19.00. 30 ledige plasser
Magisk aften kl 21.00. 40 ledige plasser

Billettene koster 200 kr pr. stk. og kan bestilles ved en SMS eller telefon til Glenn på nummer 99 03 22 44.

Del "Rett og slett magisk!"