Setesdal Eiendom med ny tomannsbolig for salg i Oddeskogen

Setesdal Eiendom AS er en håndverksbedrift i nedre Setesdal som utvikler eiendom for salg og leie til privat- og proffmarkedet. Hovedkvarteret er på den svære eiendommen til det tidligere Arsenalet på Hornnes. 

Firmaet byttet forleden navn fra Setesdal Takservice til Setesdal Eiendom for å bedre få frem alt av tjenester de kan tilby. Det er Andreas Irslinger og Dagfinn Flateland som jobber sammen i bedriften. De er godt kjent i bygda gjennom flere år med nøyaktig og veldig solid arbeid. Så vi gleder oss stort til å følge de arbeidsomme unge mennene videre.

Saken fortsetter under bildet

Hallen på Arsenalet der elementene produseres. Foto: Setesdal Eiendom

– Det som er litt ekstra gøy er at jeg og Dagfinn faktisk startet å jobbe sammen på Trebyggeriet med elementproduksjon. Så har vi jobbet flere år hver for oss for andre og med egne firmaer, nå har vi funnet tilbake igjen. Så det er litt spesielt å være tilbake og ha hovedkontor i samme bygg hvor alt startet, forteller Andreas oss.

Det var faktisk her Andreas fikk sitt fagbrev: Industriell trehusproduksjon, i 2006. Så har både han og Dagfinn vært innleid til ulike prosjekter gjennom andre. De har også jobbet seg opp gjennom egne firmaer over flere år ved å ta en del småjobber og mindre prosjekter, siden større prosjekter var vanskeligere å få til alene. Så vi gleder oss til å se hva de nå kan få til sammen. Selv forteller de oss at de samarbeider godt og utfyller hverandre bra. 

Vil satse videre på boliger, hytter og andre større prosjekter

Andreas. Foto: Privat

Andreas fortsetter:

– Vi vil satse videre og kan egentlig sette opp hytter eller hus hvor som helst.  Nå håper vi først og fremst at vi får gleden av å sette opp flere av denne type boliger i det nye svære boligfeltet i Oddeskogen. Det er utrolig moro å være med på et så stort prosjekt fra starten av, så dette har vi veldig troen på.

Alle elementer vil bli produsert på Hornnes for så å bli satt sammen på byggetomten.  De tar også på seg andre oppdrag som påbygg på hus og hytter, takbytter, osv. Det er bare å ta kontakt for forespørsel og pris.

Arbeidet de holder på med gir også positive ringvirkninger for andre bedrifter i bygda:

– Vi har gjort et bevisst valg på at vi kun skal bruke lokale fagfolk til å gjennomføre arbeid på våre prosjekter. Kanskje kunne vi fått det noen tusenlapper billigere andre steder. Men servicen og samarbeidet med de lokale er ofte veldig mye enklere.

De har fått mye kyndig hjelp og velvilje hos en del av de store og helt nødvendige samarbeidspartnerne. De trekker spesielt frem Rune Hodne  og Oddeskogen Eiendomsutvikling , Evje og Hornnes Sparebank og Odde Sagbruk som avgjørende for at de kan satse som de nå gjør.

– De har vist oss en enorm tillit, og har troa på det vi driver med. Så deres positive innstilling og medgjørlighet har gjort at vi ser veldig lyst på prosjektet i Oddeskogen. Vi er veldig takknemlige for det strålende samarbeidet.

De sender også en stor takk til Drag Arkitektur og Byggteknikk AS for utvikling av modellen de nå skal sette opp, og til Cecilie Kyllingstad i Kyllingstad Design  for en flott profilering.

 Så tilbake til tomannsboligen og hvorfor vi egentlig er her

Setesdal Eiendom AS startet opp med elementproduksjon til boligene i juni. Første del av boligprosjektet vil være ferdigstilt og innflyttingsklar til jul. Så vil andre del forhåpentligvis være klart første kvartal neste år. Firmaet har også kjøpsrett på flere tomter i Oddeskogen, og de unge mennene har planer om flere bygg om interessen er der. Vi i OpplevEvje håper dette bare er starten for Setesdal Eiendom AS

Det er flotte boliger de unge karene setter sammen, og beliggenheten til Oddeskogen er godt kjent for de fleste. Vi har hentet litt info fra salgsannonsen på Finn. Vil du se den i sin helhet finner du den her.


Annonse

NYHET! Vi lanserer ny tomannsbolig for salg i Oddeskogen på Evje. Vi er i full produksjon og gleder oss. Om du er interessert ta gjerne kontakt. Nå har du sjansen til å være med på å sette ditt eget preg på boligen. Tlf 38 80 94 02.

Vi har gleden av å presentere en nøkkelferdig moderne tomannsbolig med nærhet til natur, skole/barnehage og gangavstand til sentrum.

Her har vi satt fokus på privatlivet. Vi har delt enhetene med garasjen imellom for å unngå lydproblemer. Hver enhet har en romslig terrasse med hage.
Boligen er på et plan med gode romløsninger. Stue/kjøkken har åpen himling med flotte panoramavinduer.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Livsløpsstandard
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
Del "Setesdal Eiendom med ny tomannsbolig for salg i Oddeskogen"