Siren og Janette på Sjarm er også klare. Foto: Privat

Sjarm Evje er testside i butikkregisteret

Sjarm Evje er en kles- og skoforretning, midt i Evje sentrum. Butikken blei etablert i 2007, og var de første årene i Gullestadbygget. Fra våren 2014 flytta den hundre meter sørover i sentrum, og inn i samme bygget som Sport Outlet Evje og Setesdal Asia Mat holder til.

Testside i butikkregisteret

Sjarm Evje har vært «testpilot» under oppbyggingen av butikk- og bedriftsregisteret på OpplevEvje.no. Det er vår dataekspert som står for de tekniske løsningene i registeret.

Butikken

Butikken har moteklær og sko til både dame og herre. Den har også et rikt utvalg av smykker, vesker og annet tilbehør, og egen parfymeriavdeling hvor kunden kan finne de fleste kjente merkene i godlukt og sminke. Høsten 2016 blei lokalene utvidet med over 50 kvadratmeter, slik at butikken nå disponerer vel 200 kvadratmeter totalt. Den nye plassen har gitt en større skoavdeling, og et mye større utvalg.

Sjarm Evje har som mål å være en butikk med god service hvor kundens ønsker står i fokus.

Siren og Janette

Det er de to gladjentene Janette Aateigen Aasland og Siren Fossheim Fredriksen som eier og driver butikken i det daglige. På papiret er Janette daglig leder og Siren styreleder.

Sjarm Evje på Facebook

Sjarm Evje på Setesdalswiki

Sjarm i vinterdrakt. Foto: Geir Daasvatn
Del "Sjarm Evje er testside i butikkregisteret"