Jan Erik Aadal på Aases Verden 30. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Sjuårsjubileum for Aases Verden!

I en hektisk hverdag med planlegging av sommer, bedriftspresentasjon og ikke minst VANNVITTIG MORO-festen har vi fått tid til en liten prat med Jan Erik Aadal i sola på den populære samlingsstedet Aases Verden i Evje sentrum.

Sjuårsjubileum!

– Utrolig som tida går; allerede sju år siden vi startet og det skal vi selvfølgelig feire med brask og bram. Vi skal gjøre det vi er best på, sier Jan Erik – eller Jannik som de aller fleste kjenner ham som på Evje – med glimt i øyet. Vi skal lage liv med levende musikk, grilling fra KIMMIS med utrolig gode tilbud og god stemning for alle som tar turen. 2. juni er det faktisk sju år siden Aases Verden åpnet og vi har skapt utrolig mye liv og moro! Det har blitt mange lange trivelige dager og netter. Og vi satser vel på mange flere, sier sjefen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Sommer på Aases! Foto: Aases Verden.

Masse positive tilbakemeldinger gir energi!

Når vi spør Jan Erik hvordan det er å drive på med dette, er det en veldig engasjert mann vi møter som ikke er vanskelig å få i tale:

Det er så moro! Vi får utrolig mange positive tilbakemeldinger av fornøyde kunder og besøkende som trives hos oss. Vi har prøvd det meste av musikk. Fra DJ Sven til hard rock og alt innimellom. Så du vil garantert finne noe som faller i smak i løpet av året.

Arbeidstidene er rimelig ukurante for oss vanlige mennesker som gjerne tar oss en tur ut i ny og ne, mens Jan Erik og hans crew rydder, vasker og steller til langt ut i morgentimene helg etter helg for at alt skal være klart til neste runde.

– Vi er utrolig opptatte av å ha et rent, ryddig og innbydende lokale. Jeg skal ikke legge skjul på at det tar tid etter at folk har danset på bordet og kost seg i godt lag, sier han og ler. Men det er dette som er utelivsbransjen, og det viktigste er at folk koser seg når de er hos oss. Om sommeren er det utvidede åpningstider som igjen krever mer. Men vi må være tilgjengelige når folkene er på Evje, slik at vi kan gi alle et best mulig tilbud.

Se åpningstidene på Aases Verden her

God orden og fornøyde skjenkekontrollører

Aases Verden har i sine år som utested hatt utallige besøk av skjenkekontrollen, og de har aldri fått en eneste negativ bemerkning på noe.

– Dette er vi stolte av, sier Jannik.  Men vi er veldig opptatte av at ting skal være skikkelig. Det er da vi får best stemning!

Arthur Stulien lørdag 2. juni

Artikkelen fortsetter under bildet

– Har du noe du gjerne vil framheve før denne lynraske sommerpraten er forbi, spør vi Jannik.

– Vi håper mange har mulighet til å feire med oss 2. juni på jubiléet vårt. Vi er så heldige å få ARTHUR STULIEN m/band med vikar-gitarist Erik Røysland til å sørge for underholdningen i hagen fra kl. 20.00 og så lenge vi har tillatelse! KIMMIS kommer også, og han sørger for at ingen er sultne denne kvelden! Verdens beste grillmat!! CC: 100,- Det er subsidert pris selvsagt , og gjelder hele kvelden! Som alltid : 20 – års aldersgrense.

Mer om jubileumsfesten her

 

Del "Sjuårsjubileum for Aases Verden!"