Vidar Madsen og Heidi Ose på Spisekroken Evje 26. juni 2018. Foto: Geir Daasvatn

Solstrålene på Spisekroken!

Vi har vært så heldige å treffe solstrålene på Spisekroken, nå rett før Evjedagene braker løs om et par dager.

«Kjært barn har mange navn», sies det. Vidar Madsen på Spisekroken er absolutt en av de som kommer inn under denne kategorien. Han er blant annet omtalt som vaktmester, alt-mulig-mann, handyman og smultringkongen av Spisekroken selv, og nå solstråle av oss i OpplevEvje.

Vidar er kjent som en allsidig fyr med mange jern i ilden, og som nå er en naturlig del av Spisekroken sitt team. I fotballverdenen ville det nok blitt omtalt som en sjokkovergang, da han gikk fra byggevarebransjen og Odde Sagbruk til smultringer og mat i sitt daglige virke. Selv om han opprettholder kunnskapen gjennom å styre firmaet sitt Evje Stillas- & Liftutleie.

– Når alt kommer til alt – uansett bransje – handler det om å gi kundene en god opplevelse og levere et godt produkt. Det er utrolig hvor langt man kommer med å være imøtekommende, serviceinnstilt og hjelpsom. Det er stor pågang og mye å gjøre både her og der, ler Vidar mens han tilbyr kaffe og serverer ferske bakervarer.

Verdensklasse

Heidi Ose og hennes ansatte kan på Evje tilby en cafe-opplevelse i verdensklasse, i følge kundene vi snakket med:

– «De er alltid så imøtekommende og hjelpsomme. Her blir vi godt tatt vare på.»
– «Alle smiler alltid.»
– «Alt i butikken fra kaffe, mat og kake er alltid ferskt og nydelig.»
– «Vi bruker de til alt fra bursdager, konfirmasjoner eller forretningsmøter.»
– «Topp kvalitet på mat og kakene er fantastiske.»
– «Utvidet parkering gjør at vi vil stoppe her oftere. Er ofte fullt, men det skjønner jeg godt!»
– «Det er noe med Evje. Atmosfæren, utvalget, mulighetene og alt som skjer gjør det så gøy å komme her.»

Artikkelen fortsetter under bildet

Den nye parkeringsplass utenfor Spisekroken Evje. Foto: Geir Daasvatn

Mens vi står i det trivelige lokalet og venter på å få en lynkjapp prat med Vidar og Heidi nå rett før Evjedagene braker løs, må  vi stadig vike for betalende kunder som vi må slippe til så de kan få seg en matbit i det som er en hektisk hverdag for mange næringsdrivende på Evje.

Evjedagene kombinert med Countryfestivalen på Evjemoen gjør at det er stor aktivitet over alt på Evje. Alt blir gjort for å forberede bygda til folkefest, og et yrende folkeliv der de næringsdrivende ønsker å gi alle som er på Evje de neste dagene en god opplevelse.

Spisekroken skal levere mat til festivalen på Evjemoen. Det er et enormt arrangement som vil kreve mange timer og masse arbeid for å få til.

– Vi har flere store bestillinger denne helgen, så det blir mye jobb. Men det er så gøy når det skjer noe, sier Heidi entusiastisk og like blid som alltid.

Vi forlater Spisekroken med et smil om munnen. Der er rett og slett et fantastisk trivelig sted å være.

Les mer om Spisekroken

Del "Solstrålene på Spisekroken!"