Et trivelig arbeidssted, midt i Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn

Sommeren 2020: Evje skal på kartet også i år!

Tirsdag kveld var styret i Evje Handel & Serviceforening (EHS) samlet til styremøte på Dølen Hotel. Ut fra agendaen med «bare» tre punkter skulle man tro det var fort gjort. Det ble som det ofte blir i slike møter; litt mer enn hva som sto på agendaen. Etter mer enn tre timer med gode diskusjoner, forslag, idéer og planer var det en inspirert og positiv gjeng som gikk hjem nesten nattestid.

Jeg krøyp ut av den mørke hula mi, og ble i utgangspunktet tatt litt på sengen av en overraskende positiv gjeng som var samlet på Dølen. Her er mange bransjer representert, med ulike erfaringer fra krisen som rullet inn over bygda for kort tid siden. Fargerike Evje går så det suser, mens B-Beauty og Randi Salong er pålagt å være stengt til 27. april. Stylt jobber som gale for å opprettholde omsetningen under reduserte åpningstider, med massiv satsting på sosiale medier. Dølen Hotel har, etter å ha vært stengt en periode, også åpent tre timer tre dager i uka. Dølen er åpen torsdag, fredag og lørdag klokka 16-19.

– Evjefolk er ute og spiser og benytter tilbudet. De tar hensyn og tilpasser seg. Om det kommer fire i følge og ikke er i samme familie, setter de seg med den avstanden som er anbefalt. Det går fint ann å spise, prate og kose seg, selv om vi ikke sitter kloss i hverandre, forteller Else Haugland blidt.

Hun garanterer også at Solsiden er nybeiset – selvsagt med beis fra Fargerike Evje – til helgen. Det er meldt sol og flott vær, så nå er det bare å finne frem sommertøyet og ta turen til Dølen og innvie den flotte terrassen.

Saken fortsetter under bildet

Om værmeldingen holder stikk, blir det nydelig å sitte på Solsiden til helgen! Foto: Geir Daasvatn

Flere nyheter fra EHS gjennom uka

Det er mye positivt å formidle fra det lange møtet! Vi vil komme med flere nyheter de neste dagene. Det vil rimeligvis bli en del endringer i forhold til hva vi er vandt med når det kommer til sommer på Evje. Arrangementer vil bli utsatt og avlyst, Evjedagene blir ikke slik vi kjenner dem, og restriksjoner vil nok fortsatt prege en del av tilbudene bedriftene kan gi.

MEN – Det er ingen grunn til å fortvile! For det er en kreativ og kampklar gjeng i EHS som allerede nå har mange alternative planer for hvordan ting kan gjennomføres. Én ting er helt sikkert. Evje skal settes på kartet sommeren 2020 også!

Del "Sommeren 2020: Evje skal på kartet også i år!"