Sommerferie: Nydelige campingplasser i Setesdal!

På nyhetene på NRK Sørlandet denne uka er det nevnt at det er en enorm oppsving i etterspørselen etter campingplasser på Sørlandet til sommeren. Det er gode nyheter, i ei ellers vanskelig tid for mange. For her i Setesdal har vi noen av de fineste og mest idylliske campingplassene som finnes.

Det gjelder både hos oss i Evje og Hornnes, og i de nærmeste områdene rundt. Det er nok å nevne Kilefjorden Camping, Hornnes Camping, Mineralparken, Odden Camping og Neset Camping rett nord for Byglandsfjord.

Klikk på bildene for forstørrelse

Så er det mindre og fredelige campingplasser som Fennefoss Camping og Oddestemmen Camping, og andre aktuelle overnattingssteder som Hotel Dølen, TrollAktiv, Revsnes Hotel på Byglandsfjord og mange andre.

Klikk på bildene for forstørrelse

Lenger oppover i Setesdal er det også mange flotte steder å campe eller overnatte. Der er vi ikke like godt kjent, men gode eksempler kan være Sølvgarden Hotell og Feriesenter på Rysstad, Flateland Camping i Valle og Bykle Hotell. Ikke til slutt, men på topp i dalen, er det Hovden med alle deres glimrende overnattingstilbud.

Klikk på bildene for forstørrelse

Dette er bare noen eksempler. Her er altså campingplasser og overnattingsmuligheter for enhver smak, i trygge omgivelser, i vakre Setesdal. Kan det bli bedre 😁

Finn ut meir om Setesdal og sommerferie i den vakre og spennende dalen vår på nettsiden til Visit Setesdal

Del "Sommerferie: Nydelige campingplasser i Setesdal!"