Framsida til magasinet vi lagde i 2019.

Sommermagasin 2022!

Vi har bestemt oss for å gå i gang med et sommermagasin til sommer-Evje 2022. Kanskje utvider vi også med noe aktuelt stoff fra hele Setesdal.

Vi har tatt den avgjørelsen nå veldig tidlig, så vi kan jobbe målbevisst med magasinet gjennom hele høsten, vinteren og våren. Da tror vi sjansen er størst for å kunne lage det fineste sommermagasinet for Evje & Hornnes noen gang 💝

Magasinet vil være et gratismagasin til utdeling til fastboende, turister og andre som besøker Evje & Hornnes sommerstid. Malen er det magasinet vi trykket opp til Landsskytterstevnet i 2019, og som vi fikk veldig mange fine tilbakemeldinger på. Vi ser for oss at vi trykker opp 5.000–10.000 x. Utgivelsesdato vil være rundt månedsskiftet mai/juni 2022 en gang. Innholdet vil være artikler om aktuelle saker i bygda, intervjuer med noen sentrale personer, omtale av arrangementer som skal være i bygda i løpet av sommeren, informasjon om turløyper og andre attraksjoner, litt omtale av sentrale trekk ved heimbygda vår og ellers det vi tror kan være godt eller nyttig stoff for leserene. Bladet er tenkt finansiert gjennom annonseinntekter.

Vi kommer masse tilbake til dette etter hvert som planene tar fastere form. Men vi gleder oss enormt til å sammen med gode samarbeidspartnere prøve å presentere heimbygda vår som vi er så glade i fra sin aller beste side!

Del "Sommermagasin 2022!"