Søndagsåpent og superservice på Stylt!

De unge og offensive damene på Stylt strekker seg langt for at alle kunder skal kunne handle trygt hos dem.

Vi har vært innom en tur hos de sprudlende damene for å høre mer om deres nye påfunn.

– Vi vet at det er noen som er litt bekymret for å ut og handle om det skulle bli for mange mennesker i butikkene under julestria. Det vil vi gjøre noe med. Derfor er vi blitt enige om å gjøre det lille ekstra for folk som er litt urolige. Nå kan du faktisk handle hos oss når du vil!, forteller de entusiastisk til oss.

Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men det stemmer faktisk det de sier. Om du ønsker å handle utenfor butikkens ordinære åpningstid, kan du bare ringe telefon 994 04 530 og avtale tid. Så kommer en av de serviceinnstilte damene og åpner butikken og lar deg handle i ro og fred. Dette er et unikt tilbud vi ikke har hørt makan til noe sted. Vi er stumme av beundring for hvor langt de strekker seg for kundene sine.

Foruten å kunne bestille «egne åpningstider», vil Stylt også begynne med søndagsåpent denne helgen. Butikken vil være åpen hver søndag frem til jul kl. 14.00–18.00. Det vil også bli utvidede åpningstider i dagene før jul.

Unni har vært sentral i alle arrangementene til Evje Handel og Serviceforening dette året. Så Stylt følger de felles langåpne dagene, og har åpent til kl. 18.00 hver eneste torsdag og fredag frem til jul. Du kan selvsagt også benytte deg av den populære 10–shopperen hos dem, og være med i trekningen av 1. premien på 20.000 kroner.

Vil du vite mer om 10-shoppers kan du finne det her. 

Vi heier på det lokale næringslivet, og synes det er utrolig moro når noen tilbyr slike ekstraordinære tjenester. Så håper vi det blir en trygg og knallbra handel på Stylt også denne jula.

Vil du vite mer om Sylt ? De er veldig aktive på sosiale medier, og de kan du finne både på Facebook og ikke minst på deres flotte Instagramkonto.

Del "Søndagsåpent og superservice på Stylt!"