Knut Kjetil og banken er en uhyre viktig medspiller i bygda. Arkivfoto: Geir Daasvatn

Spennende stilling i Evje og Hornnes Sparebank venter på deg!

Vi har gleden av å presentere en skikkelig gladsak fra Evje og Hornnes Sparebank. Arbeidsmengden i banken øker, og de vil utvide staben med en rådgiver.

Vil du vite mer om hva de driver med i banken, kan du se vår beskrivelse i bedriftsregisteret her.

Økt kundemasse krever økt kapasitet

Det er selveste banksjefen Knut Kjetil Møen vi har fått en liten prat med. Det er alltid trivelige å snakke med den kompetente mannen om både næringsutvikling, turisme, aktiviteter og generelt om hva som rører seg i Evje og Hornnes.

Denne gangen har vi naturlig nok mest fokus på hva som skjer i banken. Det er utlyst en ny stilling, og vi er jo umiddelbart nysgjerrige på hva som rører seg.

– Vi har opplevd stor vekst i kundemassen de siste årene, og har derfor behov for å øke vår kapasitet. Det er rett og slett stor pågang av kunder. Vi vil utvide arbeidsstokken for å kunne gi et godt tilbud til både våre nye og eksisterende kunder, forklarer Knut Kjetil.

Et stort apparat av dyktige og serviceinnstilte bankfolk. De kan bli dine nye kollegaer. Foto: Geir Daasvatn

 

Komplementere laget

Banken har mange svært kompetente ansatte, og er nå på jakt etter en person som kan komplementere det allerede solide laget.

– Med tanke på alderssammensetningen i arbeidsstokken i dag, hadde det vært hyggelig med noen lokale yngre søkere som har interesse for økonomi og ønsker å jobbe mot både privat- og næringskunder. Så håper jeg banken kan være en spennende arbeidsgiver for mange interesserte, smiler Knut Kjetil.

Den trivelige bankmannen forteller oss at det er mulig å søke selv om man ikke har bankerfaring. Banken tilbyr egne interne utdanningsløp, som sørger for at de ansatte hele tiden har riktig og oppdatert kompetanse.

Evje og Hornnes Sparebank er en utrolig viktig støttespiller og virkelig en positiv bidragsyter for å skape et levende lokalsamfunn. Verdien banken for et rikere bygdeliv føler vi absolutt de etterlever på en fortreffelig måte. Vil du vite mer om banken, har vi laget litt gladsaker før. De kan du finne her.

Vil du vite mer om den nye stillingen, har vi sakset stillingsutlysningen inn i saken vår. Du kan lese den her:

 Som rådgiver hos oss vil du jobbe med både bedrifts- og privatmarkedet, med hovedfokus på bedriftsmarkedet. Stillingen gir gode utviklingsmuligheter og stor mulighet til å skape resultater sammen med dyktige og engasjerte kolleger.

Arbeidsoppgaver:

 • Helhetlig økonomisk rådgivning til bedrifts- og privatkunder
 • Utvikle og følge opp egen kundeportefølje

Kvalifikasjoner:

 • Det stilles krav til at du er autorisert, eller forplikter deg til å innen rimelig tid ta nødvendige autorisasjoner i tråd med bankens krav til sine rådgivere
 • Gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig
 • Bachelor i økonomifag eller annen relevant utdannelse

Om deg:

 • Du har interesse for økonomi og næringsliv, og du har lokalkunnskap
 • Du har evne til å forstå kundens behov og tilby gode løsninger
 • Du setter deg inn i bankens mål og prioriterer arbeidsoppgavene i tråd med disse
 • Du motiveres av utvikling og læring
 • Du trives med å jobbe sammen med kolleger og gleder deg over å nå felles mål
 • Du har gjerne erfaring fra lignende arbeid

Vi kan tilby lønn etter avtale, gunstige pensjons- og låneordninger og ikke minst spennende utfordringer i et trivelig arbeidsmiljø. Vi vil gi rett person gode utviklingsmuligheter i en solid bank, som satser lokalt.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknadsfrist 13.09.2020

For ytterlige informasjon kontakt rådgiver i Bemanningsbyraaet Merete Svendsen på telefon 951 86 331, eller banksjef Knut Kjetil Møen på telefon 917 31 123.

Et trivelig arbeidssted, midt i Evje sentrum. Foto: Geir Daasvatn
Del "Spennende stilling i Evje og Hornnes Sparebank venter på deg!"