Leif Jørgen og Veronica Versland Europris Eve 170819. Foto: Geir Daasvatn

Spesialtilbud til lag og foreninger søndag: Lagertømming og posesalg på Europris Evje!

Fyll en pose for 100 kroner fra klokken 12 – 18 søndag 18. august. «Alt» skal vekk!

– Det er selvsagt ikke hele butikken som skal tømmes, ler Veronica Versland på sedvanlig vis. Men det blir jo litt rester, og noe har vi kanskje bestilt litt mye av som ikke har solgt som forventet. Så vil vi rydde opp i «våre» ting, slik at ny ledelse får gode forutsetninger for å drive butikken videre. Det er ikke moro å begynne i ny jobb, og det første man må gjøre er å rydde opp i andre sine bomkjøp. Vi kommer til å gjøre det tydelig hva som er med på posesalget eller ikke. Det er bare å møte opp og se om du kan finne noe din forening kan ha nytte av i fremtiden.

– Vi ønsker at dette skal komme flest mulig til gode, skyter gemalen Leif Jørgen Versland inn fra sidelinen. Så vi håper jo at frivillige lag og foreninger kjenner sin besøkelsestid, og kommer til oss i morgen. Det er mye fine varer til både barn, unge og voksne som mange vil kunne ha glede av til ulike arrangementer. Nå kan du fylle en pose og kun betale 100 kroner uansett innhold.

Enkel hoderegning forteller oss at dette ikke kan bli mye lønnsomt for butikken. Men paret er rolige på opplegget, og gleder seg til å avslutte søndagsåpent denne sommeren med et smell.

– Alt er godkjent fra øverste hold i Europris, så dette gleder vi oss veldig til, forteller den avtroppende butikksjefen.

– Foruten posesalget vil det også være mulig å gjøre gode kjøp på en del andre varer. Det er primært ting vi har hatt i sommer som ikke kommer igjen til neste år vi vil prøve å selge ut. Så har vi en del utstillingsmodeller og litt sånn dill vi kjører «gi bort pris» på i morgen, avslutter de.

Veronica og Leif Jørgen Versland i butikken ved en tidligere superhandelsdag. Foto: Geir Daasvatn

Det er to entusiastiske og pratsomme sjeler vi treffer på Europris Evje lørdag formiddag. Når de skal fortelle reporteren hva som skjer, er det litt vanskelig å holde følge. Men det at det blir kaffe og kaker fikk han i hvert fall med seg.

– Det kan fort bli siste helgen vi jobber sammen på Europris Evje, så håper jo det kommer litt folk denne søndagen. Her er ingen kjøpetvang, og det er trivelig å bare prate litt sammen også, smiler de.

Vi ønsker Europris-paret lykke til med det usedvanlige stuntet, og håper mange benytter seg av muligheten!   

Del "Spesialtilbud til lag og foreninger søndag: Lagertømming og posesalg på Europris Evje!"