Saker om Spisekroken som Heidi Ose er sjef for, er populære og blir mye lest. Foto: Geir Daasvatn

Spisekroken: – Steike for en sommer!

Det var i forbindelse med NRK Sørlandet sitt besøk på Evje vi hadde en rask svipp innom Heidi Ose på Spisekroken for å sjekke stemningen. Den var jo som den pleier; usedvanlig god, og det var veldig mye folk. Så vi forsto kjapt at her måtte vi være raske og effektive, for å ikke komme i veien for de som betyr mest, nemlig de betalende kundene.

– Jeg har faktisk ikke noen tall å gi dere akkurat nå. Vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å se på det enda, kunne Heidi fortelle oss.

Hun bekreftet derimot det mange andre næringsdrivende har meldt i sommer:

– Det har vært helt vilt, smilte hun.

Folk overalt!

Spisekroken er en populær plass året rundt, for både fastboende, besøkende og gjennomreisende. Denne sommeren har vært på grensa til ekstrem i forhold til kunder. Vi har sett det når vi daglig har sust forbi Spisekroken. Det var folk som satt og spiste eller hadde seg en kaffe hele tida. Det liknet til tider på en maurtue, slik som det vrimlet med mennesker der.

Heidi kunne bekrefte at det vi har sett utenfor, også har gjort noe med salget i kassen.

– Det har i perioder gjennom hele sommeren vært smekkfullt. Fullt inne, fullt ute og smekkfulle parkeringsplasser fra morgen til kveld. Steike for en sommer, sier jeg bare!

Vi rakk faktisk ikke så mye mer med den sympatiske damen på Spisekroken. Køen vokste, og hun måtte trø til for å hjelpe ut de andre ansatte.

Vi takket pent for praten, ønsket lykke til videre og inviterte like godt oss selv på et nytt besøk ved en senere anledning. Vil du lese mer om Spisekroken, har vi litt saker i arkivet vårt her,  eller på bedriftsoppføringen.

Det er utrolig gøy å kunne komme litt på innsiden av de suksefulle og flotte bedriftene på Evje. Vi vet det ligger mange timer med planlegging, investering og hardt arbeid bak for å i det hele tatt kunne låse opp døren om morgenen. Så det er fantastisk moro når samtlige vi vet om får en så god sesong som i år.

Del "Spisekroken: – Steike for en sommer!"