Saker om Spisekroken som Heidi Ose er sjef for, er populære og blir mye lest. Foto: Geir Daasvatn

Spisekroken: Tøffe tider, men smilet og pågangsmotet er på plass!

Vi har i dag faktisk vært ute på fysisk besøk hos en av de fantastiske bedriftene i bygda. Vi kombinerte et møte med selveste banksjefen i Evje og Hornnes Sparebank med en kaffe og kakao hos Heidi på Spisekroken.

Det er dessverre ikke det yrende folkelivet vi er vant til på Spisekroken. Det som derimot er med det samme, er at vi blir tatt imot av en smilende blid Heidi Ose. Hun stråler som alltid bak disken når hun ønsker oss velkommen. Det er så godt å treffe positive og blide mennesker som, tross alt, står på etter beste evne.

– Det er jo ikke tvil om at det er en usedvanlig krevende situasjon. Jeg har måtte sende alle ansatte hjem og driver her videre alene. Vi må jo bare gjøre så godt vi kan, men jeg ser frem til hverdagen igjen.

Heidi har tatt grep ut fra de restriksjoner og råd som er kommet fra myndighetene. De som besøker Spisekroken skal vite at de kan sitte og nyte maten i trygge omgivelser.

– Vi har gjort en del justeringer inne i selve lokalet, forteller Heidi. Vi har fjernet en del stoler og bord slik at det er trygg og anbefalt avstand mellom alle sitteplassene. Så er vi selvsagt ekstremt opptatt av renhold og hygiene.

Selv om det ikke er så mye mennesker som vi er vant til hos Spisekroken, er det hyggelig å observere at det er flere kunder innom den lille timen vi sitter der. Det er trivelig og trygt å ta en tur på det koselige bakeriet. Diskene er kanskje ikke så fulle som de pleier, men utvalget er fortsatt det samme.

Vi ønsker Heidi lykke til videre gjennom krisen, og takker for et veldig trivelig besøk.

Vi rundt bordet klarer fint å ta inn over oss alvoret i situasjonen, og det er litt trist å kikke ut over et relativt folketomt sentrum. Det som gjør at vi skal klare oss gjennom dette er et tett og godt samarbeid. Vi heier alle på hverandre, og er også så heldige å ha en engasjert lokalbank i ryggen som vil komme med en del tiltak. Det vil vi komme tilbake med mye mer om til helgen.

Spisekroken på Facebook

Del "Spisekroken: Tøffe tider, men smilet og pågangsmotet er på plass!"