Htoo Kblamoo og Julie Forgard Davis på Sport Outlet har masse spennende varer å tilby under Evjedagene! Foto: Geir Daasvatn

Sport Outlet er i full gang med å forberede Evjedagene

Vi har vært så heldige å få stiftet nye bekjentskaper denne gangen. Vi har vært innom de blide jentene på Sport Outlet i Evje sentrum for å bli bedre kjent med dem, og ikke minst få litt mer innsikt i hva som skjer her under Evjedagene.

Vi blir møtt av den påtroppende sjefen Josefine Olsson. Hun smiler fra øre til øre der hun løper rundt i butikken og fyller på og priser i høyt tempo. Mange vil nok kjenne igjen Josefine etter lang fartstid nede på YX Evje. Men nå er det altså sport og fritid som gjelder for den unge damen.

Ledig stilling

Før vi kommer inn på mer om Evjedagene, vil vi gi deg mulighet til å søke jobb hos den blide gjengen på Sport Outlet Evje. De er nemlig på jakt etter flere sommervikarer. For riktig person kan det være muligheter utover sommeren også. 

Kunne du tenke deg å søke? Send CV med en kort søknad til Gjermund@sportoutlet.as 

Er du arbeidsledig eller mottar støtte fra NAV, kontakt din veileder om dette kan være noe for deg.

Tilbake til hva som skjer de neste dagene

Det er en butikk vi ikke kjenner alt for godt vi nå har gleden av å få en omvisning i. Vi har selvsagt vært innom og lagt ned noen kroner i ny og ne, men ikke sett oss så nøye omkring. Det er et helt ellevilt utvalg av ting og tang til hverdags, sport og friluftsliv. Det er så mye, at selv med lang fartstid fra butikk så klarer ikke undertegnede å begynne å beskrive det enorme utvalget de har satt sammen i den svære butikken.

Her tror vi du finner alt du måtte trenge, kanskje noe du tror du trenger og det som sikkert kan være kjekt å ha! Både for de store og de små i familien.

TRE kundeaviser!

Når vi nå hører med Josefine om hva de har planlagt til Evjedagene, blir vi virkelig svette i den tynne luggen. Hun drar frem ikke mindre enn TRE aktive kundeaviser. 

Det er avisen FISKELYKKE, som ikke overraskende handler om ting og tang til fisketuren. Det er et vanvittig utvalg, og mange av varene er reduserte med 50%.

Så drar hun frem avisen SKODAGER. For de som har skjønt sammenhengen, er dette altså en egen kampanjeavis kun med sko. Her finner du hverdagssko (om noe heter det), sommersko, tursko og – ja – masse sko i alle varianter. Her er det også mange av modellene som har sterkt redusert pris, på en allerede veldig god pris.

Så er vi jo på Evje, inngangsporten til Setesdal, omgitt av flotte tur- og naturopplevelser. Noe vi i OpplevEvje også er ganske så opptatte av. Vet du ikke hva vi snakker om? Sjekk vår turoversikt.

Ganske så riktig, så er neste aktive kundeavis derfor TURDAGER. Her finner du alt du trenger til turen. Det er telt, sovepose, luftmadrasser, klær, kniver, gass og ja, sortimentet er også her helt imponerende. 

Som om ikke det var nok, driver de ansatte og priser og lager egne stativer med tilbudsvarer! Vi kan ikke tro annet en at dette blir en helt ellevill langhelg på «Outleten».  Vi takker ydmykt for oss, og gleder oss stort over vårt nye bekjentskap. 

For en gjeng, for en butikk! Her bør du ta turen innom.

Del "Sport Outlet er i full gang med å forberede Evjedagene"