Starter grunnarbeidet ved Evje barneskule umiddelbart

Vi traff Arnold Falkgjerdet (t.h.) og Tor Reidar Vasland i Breistøl & Falkgjerdet Maskiner på skoletomta på Evje torsdag 14. november. Dette lokale entreprenørfirmaet skal nå i gang med grunnarbeidet på tomta til den nye skolebygget ved Evje barneskule. Det skjer etter at Knuse og Riveservice AS i Kristiansand har gjort en lynrask og effektiv jobb med å fjerne den eldste delen av bygget.

Facebooksida til B & F Maskiner

De to karene håpte sterkt å være så smått i gang på tomta alt fredag 15. november, og med fullt trøkk fra mandag 18. november. Smeland Byggservice skal være hovedentreprenør for selve byggearbeidet. Det firmaet håper selvsagt også å komme i gang med sitt arbeid snarest mulig. Helst før det kommer noe særlig meir snø.

B & F Maskiner har hovedkvarter nede på Verksmoen, på andre sida av Verksvegen for Maskinsalg. De har bestilt en bedriftsoppføring hos oss, som vi kommer tilbake til etterhvert.

Nå blir det i første omgang moro å følge med på arbeidet med den nye barneskolen. At det er lokale firmaer som skal utføre det aller meste av arbeidet, er ekstra stas.

Evje barneskule 14. november 2019. Foto: Geir Daasvatn
Del "Starter grunnarbeidet ved Evje barneskule umiddelbart"