Starter grunnarbeidet ved Evje barneskule umiddelbart

Starter grunnarbeidet ved Evje barneskule umiddelbart

Starter grunnarbeidet ved Evje barneskule umiddelbart 2048 1387 Geir Daasvatn

Vi traff Arnold Falkgjerdet (t.h.) og Tor Reidar Vasland i Breistøl & Falkgjerdet Maskiner på skoletomta på Evje torsdag 14. november. Dette lokale entreprenørfirmaet skal nå i gang med grunnarbeidet på tomta til den nye skolebygget ved Evje barneskule. Det skjer etter at Knuse og Riveservice AS i Kristiansand har gjort en lynrask og effektiv jobb med å fjerne den eldste delen av bygget.

Facebooksida til B & F Maskiner

De to karene håpte sterkt å være så smått i gang på tomta alt fredag 15. november, og med fullt trøkk fra mandag 18. november. Smeland Byggservice skal være hovedentreprenør for selve byggearbeidet. Det firmaet håper selvsagt også å komme i gang med sitt arbeid snarest mulig. Helst før det kommer noe særlig meir snø.

B & F Maskiner har hovedkvarter nede på Verksmoen, på andre sida av Verksvegen for Maskinsalg. De har bestilt en bedriftsoppføring hos oss, som vi kommer tilbake til etterhvert.

Annonse

Nå blir det i første omgang moro å følge med på arbeidet med den nye barneskolen. At det er lokale firmaer som skal utføre det aller meste av arbeidet, er ekstra stas.

Evje barneskule 14. november 2019. Foto: Geir Daasvatn

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!