Milano Pizza & Kebab 090618-2

Strålende sommer for Milano Pizza & Kebab

Milano Pizza & Kebab Evje er et spisested som startet opp i det gamle apoteklokalet i Sentrumsbygget i Evje sentrum i 2014. I vår flyttet de til nye lokaler i Sport Outlet-bygget litt lenger sør i sentrum. Bedriften har hatt en god utvikling og er i stadig vekst.

Innehavere av restauranten er ekteparet Jihan Osman Said og Mozaffar Aziz. Jihan er oppført som daglig leder og Mozaffar er styreleder. Spisestedet åpnet 1. september 2014, etter at apoteket hadde flyttet over gata og inn i den nye Sentrumsgården.

Flytting har gitt fin framgang

Vi var så heldige å få en prat med Mozaffar i hans nye flotte lokaler i Nils Heglandsveg 42,  i forbindelse med oppføring i bedriftsregisteret vårt.

– Vi har hatt en veldig positiv utvikling etter vi byttet lokaler. Vi har flere sitteplasser og lokaler som er bedre tilrettelagt for restaurantdrift. Den sentrale plasseringen ved innkjøringen til KIWI, har gitt en solid kundevekst i sommer. Evje på sommeren er jo et eventyr; mye folk hele tiden.

De nye lokalene er blitt virkelig fine! Foto: Milano Pizza & Kebab

Mange planer og nye tilbud

Nå når høsten kommer snikende har Milano også tenkt på et par nye tilbud de vil utvikle:

– Vi snakker enkel lunsjmeny til fast lav pris. Vi vil også gjerne at folk skal bruke oss til bursdager eller andre selskaper. Først ut er bursdagsfeiring, her vil det koste 99,- for barn og 149,- for voksne med mat og drikke.

– Vi har enda flere planer og oppfordrer folk til å like Facebooksiden vår. Den er alltid oppdatert med nyheter og eventer, smiler Mozaffar.

Milano har også en bra nettside, som du absolutt bør sjekke ut.

Gode og mette forlater vi Milano. Det er et utrolig mangfold og utvalg i mat og spisesteder på Evje. Uansett og du vil ha norsk husmannskost, gourmetmiddag, kinesisk mat, thai, snadderloff, burger, pølse eller annet, får du alt på Evje. At vi har et så stort utvalg av spisesteder i vår lille bygd er helt fenomenalt! Evje har noe for alle.

Lykke til videre!

Vi ønsker Mozaffar med familie og ansatte lykke til med deres flotte forretning. Så kommer vi tilbake med flere nyheter fra Milano nå det blir helt klart hva som skjer fremover.

Del "Strålende sommer for Milano Pizza & Kebab"