Stylt: Det skal ikke stå på stemningen!

Vi har hatt en liten svipptur innom de alltid positive damene på Stylt. De er selvsagt klare for de ville handelsdagene til helga. Rett ved innkjøringen til Evje sentrum fra sør finner du den flotte butikken til Edvina og Unni.

Vil du vite mer om butikken, kan du lese om den i bedriftsoversikten vår.

Stylt er blant de som har bestilt en annonse på OpplevEvje.no for å gjøre tilbudene sine disse dagene enda bedre kjent. Det setter vi stor pris på. Det er alltid moro å samarbeide med slike engasjerte og initiativrike mennesker. Så spenningen er stor for hva de skal finne på denne helgen.

Jentene er også noen av de mest aktive på Facebook og Instagram, så om du ikke følger dem allerede vil vi sterkt anbefale det.

Vi får rykket tak i Unni et bittelite ledig øyeblikk mellom forberedelsene til de store dagene.

– Det blir jo selvsagt heilt vilt hos oss også denne helgen, sprudler hun. Vi kjører rett og slett 20 % på alt av klær i butikken. Men det som kanskje blir ekstra gøy for kundene, er stativene hvor vi skal sluttselge litt produkter. Der blir det ville priser, du!!

Det er rett og slett ganske travelt på Evje, og vi kjenner vi ikke skal oppholde Unni så lenge. Det er tross alt kundene som er viktigst. Men før vi tuster videre må vi spørre om vi har fått med oss alt?

– Vi kan love alle som kommer innom en kjempegod stemning og en haug av ville tilbud. Det er egentlig det viktigste, forteller de samstemte.

Vi ønsker jentene på Stylt lykke til med handelen! Så gleder vi oss til en prat med dem i etterkant også, for å høre hvordan det har vært. En ting er helt sikkert. Her skal det ikke stå på stemningen!

 

Del "Stylt: Det skal ikke stå på stemningen!"