Supersommer og nye tilbud i Mineralparken

Vi har hatt flere besøk hos Vegard i Mineralparken i sommer. Mineralparken er en utrolig viktig aktør i forhold til hva vi kan tilby på Evje. Mange kommer til Evje med hovedmål om å besøke den innholdsrike familieparken på Hornnes.

Det er kjempegøy å høre Vegard fortelle oss om årets sommer i Mineralparken. Allerede ved pinsehelgen så det ut som bookingen bare ville fortsette. Det har heller ikke stoppet, og det går mot en rekordsommer. Vil du vite enda mer om Mineralparken og tilbudene der, kan du lese her i vår artikkel om parken eller besøke hjemmesiden deres.

Nyheter hver sesong

Mineralparken er hele tiden i utvikling, og de tilbyr sine besøkende spennende nyheter hver sesong. Denne gangen har de åpnet en nettpark i tilknytning til den flotte Klatreskogen. Her finner du trampoliner for store og små høyt oppe i tretoppene.

Mineralparken beskriver sin nye attraksjon slik:

Nettparken har store nett som henger mellom trærne opptil 10 meter over bakken. Der kan du hoppe sammen med familier og venner, og ha det supergøy! Dette er like gøy for store og små, og vi garanterer deg at det kiler i magen uansett alder!

Nettene har en enorm sprett, og mens du hopper ser du ned på bakken eller de som kommer på ziplinen under deg.

Nettparken passer for alle aldre, men vi påser at små barn er sammen med sin egen familie eller noen på samme alder når de hopper. Våre dyktige instruktører følger med dere fra bakken hele tiden.

Kom og vær aktiv på en helt ny måte, høyt oppi trærne uten klatresele!

Har du allerede kombisesongkort? Da kan du hoppe så masse du vil, helt gratis hele sommeren.

Saken fortsetter under bildet

Den nye nettparken i Mineralparken er så fersk at vi ikke har noe bilde enda. Men her er den nydelige sandstranda i Mineralparken. Foto: Geir Daasvatn

Positive ringvirkninger for hele Evje og Hornnes

Det er ingen tvil om at Mineralparken med sine over 40 000 besøkende hvert år skaper store positive ringvirkninger i bygda. Det gjelder selvsagt både handel og andre tenester. Bare det at om lag 50 ungdommer blir ansatt i familieparken hver sommer, gjør Mineralparken til en uvurderlig arbeidsgiver i bygda. Det er veldig viktig at vi har slike store kanoner som kan sysselsette lokale ungdommer, og på samme tid virkelig være en turistmagnet.

Vi ønsker Vegard og gjengen i parken lykke til med nysatsingen i trærne og ikke minst resten av sesongen!

 

 

Del "Supersommer og nye tilbud i Mineralparken"