Synlige på nett: Vi trenger DIN hjelp!

Som mange vet er vi aktive både på nettsiden OpplevEvje.no og ikke minst på Facebook. Vi er utrolig takknemlige for tips og arrangementer vi kan videreformidle. Vi har dessverre ikke kapasitet til å drive oppsøkende og undersøkende virksomhet på alt som skjer. Send oss noen stikkord, så skal du se vi kan lage noe greit!

Instagram også!

Veronica Versland styrer Instagram-kontoen med stø hånd.

Det kanskje ikke alle har fått med seg, er at vi også har en egen egen Instagram-konto. Her ønsker vi nå å gjøre en test de neste 14 dagene. Vi har tidligere konsentrert oss om natur og landskap. Vi har utrolig mange dyktige fotografer som bruker #opplevevje#, og gir oss en mulighet til å videreformidle disse fantastiske bildene gjennom vår kanal.

Du kan få ut bildene DINE på Instagram

Det vi ønsker å gjøre de neste ukene er å poste tre bilder hver eneste dag, med opplevelser, toppturer, produktbilder eller annet hentet fra våre medlemmer i bedriftsregisteret. Vi er rause og romslige mennesker i prosjektet. Så om du ikke er medlem men bruker hashtaggen #opplevevje#, skal du ikke se bort fra at vi plutselig videreformidler dine bilder også.

Vi krediterer alltid de som har tatt bildene, men deler heller ikke hva som helst. Vi ønsker best mulig kvalitet på kontoen vår, men vet det er utrolig mange som er flinke på dette og det er gøy å teste noe nytt.

Evje & Hornnes bør bli enda mer synlige på nett

Vi har et mål og et enkelt ønske i vårt arbeid. Vi ønsker å bli enda mer synlige i den digitale verden. Men vi er helt avhengige av ditt engasjement for å lykkes. Vi vil videreformidle alt som skjer på en felles plattform for å vise mangfold og styrke bygda sin identitet på nett. Slik det er i dag er det litt flaks og tilfeldigheter som gjør om man finner ut hva som skjer på de ulike arenaene.

Bruker du Facebook? Bruker du Instagram ? BRUK OSS!

#opplevevje#

 

Del "Synlige på nett: Vi trenger DIN hjelp!"