Ordfører Svein Arne Haugen stakk innom for å teste pizzaen, og ikke minst ønske Pizzabakeren og daglig leder Aurelija Kvinlog hjertelig velkommen til Evje. Foto: Leif Jørgen Versland

Tirsdag 26. oktober: Endelig åpner Pizzabakeren!

Det har vært jobbet iherdig i de nye lokalene til Pizzabakeren på Evje. Det har vrimlet av lokale fagfolk som har jobbet mange lange dager for å sette lokalet i optimal stand for den nye driften. Oppmerksomme sjeler har nok også sett Pizzabaker-bilen stående på utsiden til nesten alle døgnets tider den siste uken.

– Det har blitt mange lange dager nå mot slutten for å få alt på plass. Nå nærmer vi oss veldig, og jeg gleder meg til åpningsfesten i morgen, kan daglig leder og eier Aurelija Kvinlog fortelle oss.

Klikk på bildene for forstørrelse

En stor arbeidsgiver for lokal ungdom

Det er enormt med unge lokale arbeidere som har fått jobb i den splitter nye Pizzabakeren. Det er siste opplæringsdag, og vi ser de fokuserte ungdommene følge godt med når det forklares om steikegrader, rutiner og ikke minst hva som må til for å lage en skikkelig god pizza.

– Vi er nå 11 ansatte til å begynne med. Så må vi se litt an etter hvert om det er behov for flere. Jeg er veldig fornøyd med den gjengen jeg har fått til nå, så dette har jeg veldig troa på. Jeg gleder meg noe helt enormt til å komme i gang, smiler Aurelija.

For de som ikke har fått med seg alt sammen, så ligger Pizzabakeren i lokalene mellom Milano og Sport Outlet. Lokalene er totalrenovert og fremstår som nybygget. Pizzabakeren baserer mye av sine tjenester på take-away, og det faktum at de har hjemlevering tror vi det er mange som gleder seg til. Det er veldig spennende med enda en ny etablering i Evje sentrum, og vi gleder oss stort over at Evje sitt store utvalg av virksomheter blir enda større.

Det er også romslige åpningstider på Pizzabakeren:

Mandag – Torsdag 11.00–22.00

Fredag og lørdag 11.00–23.00

Søndag 11.00–22.00

Hvordan de havnet på Evje er jo også litt spennende. Aurelija har en Pizzabaker i Kvinesdal, men har vært flere ganger på Evje med familien.

– Jeg merket jo fort at her var det ingen Pizzabaker. Det måtte vi se om vi kunne gjøre noe med! Så har jeg jo fulgt med masse på OpplevEvje og ser jo at det er mye aktivitet på Evje, og det virker som mye går bra. Derfor satser vi nå i kommunen, og igjen – vi gleder oss veldig! Evje er så utrolig mye større enn hva man skulle tro. Utvalget av bedrifter og aktiviteter her er rett og slett imponerende, smiler den sympatiske og hardtarbeidende unge damen.

Prøvesmaking og god stemning på mandag 

Gjengen er klare til tirsdag kl. 11.00! Foto: Leif Jørgen Versland

Mandag ettermiddag var samtlige ansatte på plass på sin nye arbeidsplass. Her fikk de testet kunnskapen sin og gjort seg tryggere på de oppgavene som venter tirsdag 26. oktober når dørene åpnes klokken 11.00. Det var prøvesmaking av en del ulike typer pizza, og alle som har vært med og jobbet på bygget var invitert. Selveste ordføreren svingte også innom, og han virket veldig fornøyd med bygdas nyeste tilskudd. Det ble noen pizzastykker og spennende samtaler den tiden han var hos Pizzabakeren.   

Vi ønsker masse lykke til med åpningen tirsdag 26. oktober klokken 11.00. Så håper vi mange kunder finner turen og gir dere en god mottakelse i bygda vår. Vi takker pent for maten, og kan røpe at her er det veldig mye godt!

Del "Tirsdag 26. oktober: Endelig åpner Pizzabakeren!"