Magnus Simonsen på landskampen.no 17. juni 2018. Foto: Anne Beth Mål Arntzen

Tøft for Magnus Simonsen i landskampen!

NMK Kvinesdal hadde i helgen fire sjåfører til start på et av landets største bilcrossløp – landskamp.no, som årlig holdes på Momarken bilbane. Honndølen Magnus Simonsen var én av disse.

– Under landskampen representerte vi i to klasser, henholdsvis i senior- og dameklassen, forteller NMK Kvinesdals pressesjef Anne Beth Mål Arntzen. Rebecca Hunsbedt kom på 17. plass. Det holdt akkurat ikke til finalekjøring. Storebror og teamkamerat Christian Hunsbedt ble nr. 52 i seniorklassen. Simen Narvestad kjørte bra med ble dømt for ufin kjøring – noe ingen forstår – og endte til slutt på en 39. plass.

Honndølen Magnus Simonsen representerte så godt som hele poengskalaen i de innledende heatene. Han kjørte kvalifiseringsrundene med følgende resultater: Andreplass, tredjeplass, fjerdeplass og femteplass. Poengene holdt til semifinale, hvor Simonsen kjørte inn som nummer tre, som videre kvalifiserte til C-finale.

Til finalene kom også regnet. Action-nivået økte, og den unge honndølen var flere ganger utenfor banen. Men han reddet seg stadig tilbake. Med tredjeplass i C- finalen og 16. plass sammenlagt, var det altså Magnus Simonsen som kom best ut av det av deltakerne fra NMK Kvinesdal denne helgen.

Semifinalen til Magnus på YouTube

C-finalen til Magnus på YouTube

Innlegget er sendt inn av Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal

 

Del "Tøft for Magnus Simonsen i landskampen!"