Tøft for Magnus Simonsen i landskampen!

Tøft for Magnus Simonsen i landskampen! 2048 1360 Geir Daasvatn

NMK Kvinesdal hadde i helgen fire sjåfører til start på et av landets største bilcrossløp – landskamp.no, som årlig holdes på Momarken bilbane. Honndølen Magnus Simonsen var én av disse.

– Under landskampen representerte vi i to klasser, henholdsvis i senior- og dameklassen, forteller NMK Kvinesdals pressesjef Anne Beth Mål Arntzen. Rebecca Hunsbedt kom på 17. plass. Det holdt akkurat ikke til finalekjøring. Storebror og teamkamerat Christian Hunsbedt ble nr. 52 i seniorklassen. Simen Narvestad kjørte bra med ble dømt for ufin kjøring – noe ingen forstår – og endte til slutt på en 39. plass.

Honndølen Magnus Simonsen representerte så godt som hele poengskalaen i de innledende heatene. Han kjørte kvalifiseringsrundene med følgende resultater: Andreplass, tredjeplass, fjerdeplass og femteplass. Poengene holdt til semifinale, hvor Simonsen kjørte inn som nummer tre, som videre kvalifiserte til C-finale.

Til finalene kom også regnet. Action-nivået økte, og den unge honndølen var flere ganger utenfor banen. Men han reddet seg stadig tilbake. Med tredjeplass i C- finalen og 16. plass sammenlagt, var det altså Magnus Simonsen som kom best ut av det av deltakerne fra NMK Kvinesdal denne helgen.

Semifinalen til Magnus på YouTube

C-finalen til Magnus på YouTube

Innlegget er sendt inn av Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal

 

 

Hei. Lurer du på noe?

Ring 471 49 228, eller send
ei melding, så hører du fra oss!