Jentene på Randi Salong. F.v. Anne Berit Birkeland, Gunn Emma Kjetså, Rose Marie Bredesen og Carina Bech. Foto: Geir Daasvatn

Travelt på Randi Salong, og Heilt vilt til helga!

Vi får en veldig variasjon i bedrifter vi får lov å besøke når det kommer til arrangementer som er i regi av Evje Handel og Serviceforening. Det er gøy å kunne formidle litt tilbud og planer før det virkelig setter i gang. Vi har vært så heldige å få lov å snike oss inn en liten tur hos de blide og travle damene på Randi Salong.

Det er fullt i stolene og usedvanlig god stemning på salongen. Det er full fart og det er nesten vanskelig å få til noe på den lille stunden vi tør oppholde disse fagfolkene, uten at vi føler vi bare er i veien. Det er kunder som kommer inn for å handle produkter, mens noen ønsker time. Andre har satset alt på hell og lykke og håper det er ledig for drop-in.

Vi har tidligere vært på besøk på salongen og fått et skikkelig innblikk i hva som rører seg innenfor veggene. Den saken kan du lese i sin helhet her.

Ellers har Randi Salong også en bedriftsoppføring hos oss. Den kan du se her.

Mange gode kupp på kvalitetsprodukter

Det er Anne Berit Birkeland som prøver å lose oss gjennom noen av tilbudene de skal ha under Heilt vilt på Evje fra torsdag  7. –fredag 9 oktober.

– Det er klart vi må være med når det skapes litt liv og røre på Evje. Vi er ikke helt i mål med alle tilbudene enda, men vi kan garantere at det blir verdt å ta en tur innom oss om du er ute etter gode kjøp på kvalitetsprodukter.  

Jentene får ikke anledning til å vise oss alle varene de vil ha på kupp i perioden. Det er rett og slett for mye folk innom den tradisjonsrike frisørsalongen. Men de kan garantere at det er absolutt verdt å ta en tur innom dem!

Vil du få med deg alt som skjer på Randi Salong denne ville helgen på Evje, ja da anbefaler vi alle som er glade i håret sitt å ta en tur innom. Du vil bli tatt godt i mot, og bli overrasket over hvilke kvalitetsprodukter du kan spare penger på.

Vi takker pent for oss, og ønsker lykke til med gjennomføringen av Heilt vilt.

Randi Salong på Facebook

Del "Travelt på Randi Salong, og Heilt vilt til helga!"