Knut På Bø Setesdalstrykk 21. mai 2019. Foto: Geir Daasvatn

Travelt på Setesdalstrykk!

Vi har hatt en aldri så liten svipptur innom Setesdalstrykk og slått av en prat med Knut På Bø. Setesdalstrykk var en av de første bedriftene som viste oss tillit etter oppstarten vinteren 2018, og ville være med i vårt OpplevEvje-prosjekt. De var tidlig ute med bedriftsoppføring, og nesten enda raskere til å signere på den nye treårsavtalen vår.

Denne gangen var det vi som trengte tjenester fra Setesdalstrykk. Vi ville innom for å bestille litt postkort og andre gøyale ting til vårt lille Infosenter i Evje sentrum i sommer.

Travelt om våren

Det er stor aktivitet på trykkeriet nå. Her trykkes det reklameplakater, partiprogrammer, bannere, arbeidstøy, skilt og det vrimler av produkter og maskiner som er i sving.

– Vi fikser det meste, forteller Knut. Det er mye arbeid lokalt. Men vi har også mange bestillinger utenfor kommunen.

Det er et enormt variert arbeid og stor kompetanse på huset. Du kan lese mer om hva de driver med på Setesdalstrykk i bedriftsregisteret vårt eller ta en kikk på hjemmesiden deres.

Setesdalstrykk har også ansvar for trykk og annonser for den etterhvert så populære Evjedagene-avisen. De er medlemmer av handelsstanden, og det er moro når vi skaper aktivitet for hverandre.

Mange forskjellige tjenester og tilbud

Setesdalstrykk selger og trykker mer enn man skulle tro. Her baller det plutselig på seg, og før vi vet ordet av det har vi bestilt postkort. Vi vurdere også egne t-skjorter som vi vil kunne bruke, eller kanskje selge, på Infosenteret vårt i sommer.

Trykkeriet må gå og Helge Stokkeland har såvidt tid til å gløtte opp for et bilde. Vi får også i farten lagt inn et par spørsmål om hvordan vi kan få trykket opp noen postkort snarest råd, før han må vende tilbake til det avanserte utstyret. Foto: Geir Daasvatn

Arbeidsklær av høy kvalitet

En litt skjult skatt på Setesdalstrykk er arbeidstøy av aller ypperste kvalitet. Her får du Blåkläder, Birkenstock og et stort utvalg andre kvalitetsmerker.

Setesdalstrykk har et velfylt og tiltalende butikkutsalg for arbeidsklær og annet arbeidsutstyr. Foto: Geir Daasvatn

Utvalget er imponerende, og muligheten til å bestille andre modeller er veldig god. Vi finner alt fra caps, skjorter, sko, vernesko, ulike skosåler, refleksvester, arbeidshansker, luer, hjelmer, støvler, vernebriller, kjeledresser, belter, ja det er nesten sortimentet til en hvilken som helst klesbutikk kombinert med faghandel. Finner du ikke det du leter etter på stedet, kan det bestilles fra katalog i butikken eller på nett.

– Vi omsetter bra med arbeidstøy, og ofte ønsker kunden trykk og tilleggstjenester. Så det blir en positiv ekstratjeneste, rekker Knut å fortelle før han må haste videre til neste jobb.

Høy kompetanse på Setesdalstrykk – og i bygda!

Vi forstår at det er travelt på Setesdalstrykk, men får sett en hel del av arbeidet som kan utføres på huset. Det er utrolig moro å ha en slik kompetansebedrift med på laget.

Vi blir hele tiden overrasket over hvor enormt med kompetanse vi har i bygda vår. Vi har besøkt alt fra arkitekter til butikkeiere og frivillige entusiaster. Vi lærer noe nytt i nesten hvert møte, slik som i denne kjappe praten med Knut. Det er noe av dette vil vi prøve å formidle til flere!

Del "Travelt på Setesdalstrykk!"