Travle tider for Lenette på Evje Fotterapi!

Lenette Bebe i Evje Fotterapi har i høst utvidet virksomheten, og kjøpt fotklinikken i Iveland. Dette kommer i tillegg til den allerede travle fotklinikken hun driver med utgangspunkt i Infobygget i Evje sentrum.

– I Iveland har jeg åpent hver 2. eller 3. mandag. Det avhenger litt av hvor travelt det blir der, forteller Lenette.

Du blir i godt humør av å besøke Lenette! Foto: Geir Daasvatn

Den engasjerte og blide damen fortsetter:

– Jeg har også begynt å ta inn litt sko igjen, og kan være behjelpelig med enten å skaffe sko eller gi informasjon om hvor kundene kan henvende seg.

Åpningstidene i Infobygget på Evje er tirsdag til fredag kl. 10-14.30.

– Det er muligheter for å få time senere eller at jeg har åpent lengre de dagene også, men det kommer an på om jeg har kveldsvakter på Ivelandsheimen. Mandager og lørdager kan jeg åpne etter avtale og i spesielt travle perioder.

– Nå skal jeg på et nytt kurs, lymfedrenasje med kopper, i desember. Ellers kan alle ansikts- og fotbehandlinger sees på min hjemmeside. Man kan også kjøpe gavekort fra min hjemmeside. Det er en bra ordning i disse koronatidene. Gaveesker som er ferdige og klare til å gi bort, er en kjapp og enkel løsning i dagens situasjon.

Som dere skjønner av denne korte samtalen med Lenette, er hun en utrolig engasjert og travel dame. Vi sier takk for praten, og ønsker henne lykke til med ny klinikk i Iveland og krysser fingrene for en god førjulstid for henne på Evje.

Lenette i arbeid på fotklinikken. Foto: Geir Daasvatn
Del "Travle tider for Lenette på Evje Fotterapi!"