Simon og Tim på TrollAktiv 14. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

TrollAktiv finalist i stor reiselivskåring på Sørlandet

Det er mange bedrifter og forretninger som er veldig gode i Evje og Hornnes. Mange skaper magiske tall, ut fra et heller beskjedent innbyggerantall. Regionen myldrer ikke akkurat av mennesker. Vi har gjennom vårt arbeid i OpplevEvje stor tro på at hvis vi kan få vist frem alt sammen, vil vi være mer attraktive enn om vi alle styrer og kaver hver for oss.

En av våre medlemmer som egentlig ikke trenger så mye mer introduksjon, er TrollAktiv på Syrtveit. Du kan lese mer i bedriftsregisteret vårt

TrollAktiv var én av tre finalister i USUS & Sparebanken Sørs reiselivspris. Det var en annen fremragende bedrift på Sørlandet, Linns lysstøperi & Ragnvalds pølsemakeri, som stakk avgårde med 1. prisen som ble kunngjort
under USUS sin årlige vinterkonferanse i går 23. januar. Men juryen skrev følgende om TrollAktiv i sin begrunnelse for å velge dem som én av finalistene:

«TrollAktiv: Investering i kvalitetsopplevelser for hele familien lønner seg

TrollAktiv har over flere år utviklet flere kvalitetsaktiviteter som Bike park, BMX bane, grottetur, klatrepark, Escape room, Paintball og lazertag og i 2019 skal TrollAktiv åpen en ny vannpark, Sørlandets første 3D pil og bue familieskogsbane og Norges første utendørs ferskvanns surfebølge.  Aktivitetsparken har også kjøpt over 2000 mål med land som omringer TrollAktiv, og har med det høye ambisjoner for fremtiden.
Utviklingen av tilbudet viser gode resultater med økt turisttrafikk til hele Evje-regionen om sommeren. Parken er blitt online bookbar og har en solid økning i antall gjester både sommer og skuldersesonger. Antall forhåndsbookinger for 2019 gir allerede nå grunn til å juble.»

Evje Klatrepark slynger seg gjennom og rundt hele parkområdet på TrollAktiv. Foto: Geir Daasvatn

Vi i OpplevEvje har vært på flere besøk hos TrollAktiv på Syrtveit. Du kan lese mer om det her.

TrollAktiv var også svært aktive i gjennomføringen av Vannvittig Moro sommeren 2018. Ønsker du å gjenoppleve den festen, kan du se vår flotte video her.

Stolte av TrollAktiv

I går, onsdag 23. januar, ble vinneren i reiselivskonkurransen altså kåret. Selv om TrollAktiv ikke kapret topplassen denne gang, er vi utrolig stolte over å ha denne flotte og fremgangsrike bedriften i vår kommune. Konkurransen er knallhard i reiselivsbransjen, og vi i Evje & Hornnes har en bedrift som er helt i toppen av elitedivisjonen!

Del "TrollAktiv finalist i stor reiselivskåring på Sørlandet"