Tur langs Kilefjorden

Nå blir det dessverre mye isolasjon og innesitting for mange en stund framover. Da er det ekstra viktig å få litt frisk luft innimellom. At vi holder oss i brukbar form, rett og slett. Ute i naturen kan vi gå omkring, uten noen fare for å smitte hverandre med koronavirus. Langs Kilefjorden, fra Kilefjorden Camping og sørover, er det snøfritt på den gamle jernbanelinja etter Setesdalsbanen minst et par kilometer nedover. Her er det nydelig å ta en spasertur, eller en sykkeltur for den saks skyld.

Bildene nedenfor er fra en tur langs jernbanelinja lørdag 14. mars. I dag søndag 15. mars er det mildvær og regn. Den lille snøen som ligger i linja lenger sørover forsvinner nok ganske fort. Da kan du sykle eller gå videre enda et par kilometer, og komme ut på Rv-9 i Kiledalen.

Vi håper bildene kan inspirere deg til å ta en tur eller to ut i frisk luft, her på den gamle jernbanelinja eller andre fine steder i bygda, slik at formen er minst like bra som før når koronakrisen er over!

Nasjonal sykkelrute nr. 3 går langs den gamle jernbanelinja på dette strekket. Det er fortsatt litt snø igjen her og der, slik at en sykkeltur langs hele den ruta nok ikke er så enkel akkurat nå. Men om veldig kort tid er våren og den ekte varmen her. Da er en sykkeltur på den fine grusvegen, og videre nedover forbi Kile til Gåseflå, en bortimot magisk opplevelse.

God tur!

Klikk på bildene for forstørrelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del "Tur langs Kilefjorden"