Turistverter sommeren 2020 er Amalie Øvergård Risdal og Sondre Sløgedal. Foto: Geir Daasvatn

Turistinformasjonen takker for seg i Evje sentrum!

En aldeles strålende tid på Turistinformasjonen i Evje sentrum er over. På lørdag stengte ungdommene dørene for siste gang sommeren 2020. Fra mandag 17. august er Turistinformasjonen igjen å finne på Evje og Hornnes bibliotek. Vi retter nok en gang en stor takk til Amalie Øvergård Risdal og Sondre Sløgedal for en fenomenal jobb som turistverter i sommer. Sammen med de frivillige fra Evje og Hornnes Frivillighetssentral har de virkelig representert kommunen på en fabelaktig måte.

Amalie og Sondre har også hatt en hel del å gjøre som turistverter. På de to månedene det har vært drift i Evje sentrum, har nesten 2000 mennesker funnet veien inn for å søke informasjon om Evje og Hornnes, Setesdal og også litt andre ting. Det har i snitt vært over 40 mennesker innom hver eneste dag!

Vi har fulgt Turistinformasjonen tett, og skal ikke gjenta oss selv så altfor mye. Vil du lese mer om sommeren på Infosenteret, har vi samlet masse saker her.

Prosjektkoordinator Leif Jørgen Versland vender tommelen opp for fantastisk hjelp fra de mange frivillige i sommer, her representert ved leder på Frivilligsentralen Anne Marie Birkeland. Foto: Geir Daasvatn

Det har vært en spennende tid for meg, Leif Jørgen, som prosjektkoordinator i kommunen sitt opplegg rundt Turistinfoen. Nå gjenstår litt etterarbeid, for å få skikkelige statistikker på besøksmål, nasjonaliteter og å gå litt mer i dybden på hvem som faktisk har besøkt Turistinformasjonen. Det kommer vi tilbake til i en egen sak om ikke så lenge.

Turistinformasjonen er en kommunal tjeneste. Nå som høysesongen er over, vil den igjen være å finne på Evje og Hornnes sitt bibliotek på Verksmoen. Men igjen takk til alle som var positivt innstilte, og var med på å gjøre dette mulig. Det er utrolig viktig at vi har en funksjonell og synlig turistinformasjon i Evje sentrum. Vi er en destinasjon i oss selv. Vi er også inngangsporten til, og første stoppested for, de som skal utforske Setesdal. Ungdommene har solgt inn mange aktiviteter til dem som har kommet inn for å spørre; «Ja, hva er det å gjøre her i området, da?»

Til alle som har bidratt: TUSEN TAKK! Dere har vært med å gjøre besøket til mange av de som har vært innom litt bedre enn om ikke de hadde møtt nettopp dere 😊

Del "Turistinformasjonen takker for seg i Evje sentrum!"