Den optimistiske Simon er den daglige lederen på TrollAktiv. Foto: Geir Daasvatn

Utnytt medlemsfordelene i OpplevEvje

Simon Hansen er daglig leder på TrollAktiv, og flink til å sende oss noen ord eller invitere oss oppover til Syrtveit når noe spennende skjer. DU kan også bruke oss til å formidle det budskapet du ønsker å få ut til flest mulig. Foto: Geir Daasvatn

Det er stor aktivitet i Evje og Hornnes om dagen. Det er utrolig moro for oss å formidle gladsaker og aktiviteter. Nå har også undertegnede ferie, og vi har bedre mulighet enn ellers til å kunne oppsøke bedriftene som er medlem hos oss for å få litt innspill, notater og bilder til å fortelle resten av verden bedriftenes budskap.

Vi skal være stolte av hva vi får til i den lille bygda vår, og ikke være flaue for å dele gladsaker når ting går bra. Derfor håper vi på innspill slik at vi kan vise verden hvor fantastisk det er på Evje! Vi har ikke kapasitet til å drive noe særlig oppsøkende journalistikk, og er derfor avhengige av innspill fra dere bedriftseiere for å kunne fortelle hva som skjer.

Det er selvsagt også mulig å sende oss noen ord, enten på Facebook eller mail. Geir har tusenvis av bilder, og vi har ganske sikkert noe som kan brukes i en nyhetssak fra din bedrift.

Kontaktinfo

Geir: 909 26 734 eller mail geird@agder.no

Leif Jørgen: 476 99 295 eller leif.jorgen.versland@oppfrisk.no

Del "Utnytt medlemsfordelene i OpplevEvje"