Artiklene vi har laget fra butikkene og næringslivet på Evje har vært mye lest. Anne Marthe og Nadia på Fargerike Evje er blant menneskene vi har vært så heldige å treffe. Foto: Geir Daasvatn

Vannlekkasje, hektisk opprydning, gode tilbud og humøret på topp!

Vi har vært en tur innom de blide og alltid positive damene på Fargerike Evje. De har hatt en hektisk forberedelse til «Evje i 120».

Vil du vite mer om Fargerike Evje, har vi laget en beskrivelse av bedriften i vår bedriftsoversikt.

Det hele begynte med en heftig vannlekkasje forrige uke, og det har vært kaotisk og mye ekstra arbeid for damene. Så vi blir nesten litt overrasket over den voldsomt positive innstillingen deres når vi stikker hodet inn døra.

– Det har vært hektisk og til tider litt kaotisk ja, men nå begynner vi å få oversikt og kontroll, smiler Nadia. 

Ny Luxaflex-utstilling

17. februar fikk de montert ny spennende Luxaflex-utstilling. Her får du sett alt i innvendig solskjerming-plissé, duette, lamell, rullgardin, twist, persienner, samt motoriserte versjoner til solskjerming. Nå har de introduksjonstilbud, og ut måneden får du – 30 % på all måltilpasset solskjerming. Kom innom og de hjelper deg!

Uavhengig av din innredningsstil kommer du garantert til å finne din favoritt blant en av våre mange måltilpassede kolleksjoner. En Luxaflex gardin vekkes nemlig først til liv etter at du har valgt vev, størrelse, modell og betjeningsalternativ. Våre unike produkter har barnesikker betjening, er snorløse og kompatible med smarte hjem. Velg for eksempel Duette, Silhouette, rullegardiner og gardinlengder – alle skreddersydd til dine ønsker og behov, kan vi lese på Luxaflex sin hjemmeside.

Gode tilbud under «Evje i 120»

Vi er selvsagt også nysgjerrige på hva som rører seg nå til «Evje i 120». Nadia forklarer:

– Vi har masse på tilbud denne uka. Vi har mye interiørvarer til 120 kroner, så har vi 50 % på Maileg sortimentet, masse tilbud på tepper, og ikke minst 20 % på hele hobbyavdelingen. Så er det jo selvsagt alle de andre gode kampanjeprisene som kommer fra Fargerike sentralt også. Vi er klare for fest!

Er det noe som alltid er garantert hos damene på Fargerike Evje, så er det et fantastisk humør og høy kompetanse.

Vil du vite mer om Fargerike, er det ikke så lenge siden vårt forrige besøk. Det kan du lese mer om her. 

Del "Vannlekkasje, hektisk opprydning, gode tilbud og humøret på topp!"