Rafting i Syrtveitfossen. Foto: Geir Daasvatn

Vannvittig Moro på Evje i 2018!

Vi skal ha det Vannvittig Moro på Evje i 2018 også! Det er noe spennende på gang. Vi er tidlig i prosessen, og har fortsatt mye å jobbe med. Men planene inkluderer TrollAktiv på Syrtveit, og lørdag 14. juli er pekt ut som den store dagen. For en start vi har fått!

Vannvittig Moro var i fare for nedleggelse

OpplevEvje har hatt en del forespørsler om å påta oss å få gjennomført Vannvittig Moro på Evje i 2018. Mange av henvendelsene har kommet fra nåværende eller tidligere medlemmer av styret eller underkomitéer. Vi setter stor pris på tilliten som er vist oss.

– Det er ingen hemmelighet at vår første tanke var at vårt lille apparat ikke hadde noen kapasitet og dermed heller ingen mulighet til å bidra. Det vi primært ønsker å formidle, er muligheter og arrangementer i Evje & Hornnes og omegn. Men skal man OppleveEvje i vekst og med stor aktivitet, så kan vi ikke miste Vanvittig Moro, forteller en mer enn vanlig engasjert OpplevEvje-sjef Leif Jørgen Versland. Etter litt sondering blant frivillige og næringslivet fikk vi fort følelsen av at dette kunne vi kanskje få til,  om vi sto fast ved vår filosofi. Sammen er vi sterkere og bedre enn om vi kaver og strever alene!

Saken fortsetter under bildet

Vannvittig Moro møte! Simon Hansen, TrollAktiv, Leif Jørgen Versland, OpplevEvje, Else Haugland, Dølen Hotel og Karina Lislevand, Evje og Hornnes Røde Kors. Foto: Geir Daasvatn

Vi inviterte på kort varsel noen av partene vi hadde vært i dialog med i en eller annen form. Fredag 27. april møttes vi på Dølen Hotel til en aldri så liten «brainstorming». Vi diskuterte litt att og fram i forhold til hva som hadde blitt gjort før, hva vi kunne utvikle og hva som burde eller måtte avvikles. Spørsmålene var mange, diskusjonene gode og forslagene som kom frem både spennende og ressurskrevende.

TrollAktiv tar ansvar i jubileumsåret

TrollAktiv har alltid vært involvert i Vanvittig Moro, både med utstyr og personell. Vi diskuterte ruter på elva, klokkeslett og transport og det ble brått mange avgjørelser og telefoner å ta. Gleden var derfor stor, ja bortimot euforisk, da Simon Hansen hos TrollAktiv plutselig foreslo:

 – Hva med å ta det hos oss? Vi har profesjonelle aktører, alt utstyret og all verdens muligheter til variert aktivtiet på ett og samme sted.

Vi trengte ikke diskutere lenge før vi var enige om at det faktisk ikke var noen dum idé. Tvert i mot – den virket temmelig brilliant! I tillegg var det en ypperlig mulighet for OpplevEvje og Vanvittig Moro til å gi TrollAktiv en aldri så liten påskjønnelse til deres 25-årsjubileum. Tenk – i 25 år har Tim Davis og Gjertrud Forgard, gjennom firmaet TrollAktiv, bidratt til å dra besøkende til Evje for en opplevelsesreise. De utvider stadig med nye aktiviteter og tilbudet utvikles og vokser hele tiden, for å gi et aktivt og spennende tilbud til oss som bor i Evje og Hornnes og alle dere som besøker oss.

Vannvittig Moro Fest

Vanvittig Moro-festen vil foregå på Evje. Det vil bli varierte arrangementer, med livemusikk både hos Jan Erik og Aase Aadal på Aases Verden og hos Else Haugland og Øyvind Olsen på Dølen Hotel. Her vil alle etter hvert kunne gå inn på deres nettsider/Facebooksider og kjøpe billett til det arrangementet de ønsker å være på. Men OpplevEvje har et mantra om at sammen er vi sterkere. I samme positive ånd har både Jannik og Else vært veldig imøtekommende for å få til noe spesielt her! De er derfor aktive bidragsytere til at vi får til en felles billett som gir deg mulighet til å gå på begge stedene til en lavere pris!

Et lite OBS er at det er aldersgrense 20 år på Aases Verden og 18 år på Dølen. Derfor settes aldersgrense på fellesbiletten til Vannvittig Moro Fest til 20 år.

Kanskje blir det Vanvittige tilbud i butikkene også?

Vi kommer tilbake med masse mer etter hvert som arbeidet skrider fremover… og tiden strekker til.

En ting er helt sikkert: Vi gleder oss til en Vannvittig Moro festdag på TrollAktiv og i Evje sentrum lørdag 14. juli!

Se vår presentasjon av TrollAktiv

Vannvittig Moro Evje 30. juni 2012. Foto: Geir Daasvatn

 

Del "Vannvittig Moro på Evje i 2018!"