Vittali Industriservice vokser

Vi har hatt et aldri så lite besøk hos den allsidige bedriften Vittali Industriservice i Nordre leir på Evjemoen. Her traff vi Asbjørn i full gang med en spesialbestilling fra kunden. Asbjørn er en kreativ sjel, som egentlig bare trenger å vite hva du behøver noe til. Så kan han lage til noe som passer.

Kan det tegnes eller forklares? Ja, da kan det lages, smiler den løsningsorienterte multikunstneren. Jeg har laget mye på bestilling hvor kunden forklarer problemet eller bruksområdet, så må man være kreativ.

Det er ikke bare spesialbestillingene som er levebrødet til Asbjørn. Han har hatt jobber eller levert bestillinger i hele Setesdal, indre Agder og langs kysten. Det er alt fra byggeprosjekter til veiprosjekter i hele regionen. Når vi er innom, har han akkurat avsluttet et prosjekt med rekkverk til en ny bro på Hovden. Det er et vidt spekter av tjenester innen stål, aluminium, blikk, tre, tak, beslag, reparasjon og vedlikehold han holder på med.

Vil du vite mer om historien til Asbjørn Vittali kan du lese den her

Positiv utvikling

Etter at Vittali Industriservice fikk lokaler mer tilpasset driften, har det vært en veldig positiv utvikling for firmaet.

– Jeg har snekret og levert boder, blikk, snekker-oppdrag, takrenner, og selvsagt mye innen stål og sveis, forklarer Asbjørn. Det blir også mer aluminium; gjerne syrefast som er rustfritt. I år har jeg også hatt arbeid for fengselet og brannvesenet som er spennende.

Hvis du bare kan forklare eller tegne hva det er du trenger, så lager Asbjørn det! Foto: Geir Daasvatn

Veksten kommer ikke bare på grunn av nye lokaler:

Jeg er veldig fleksibel, og sier aldri nei til noe arbeid. Alt kan ordnes! Så det blir egentlig litt av alt, og det utvikler seg stadig til mer forskjellig. Jeg har gode fasiliteter nå, og kan utvikle arbeidsområdet mitt. Jeg har innimellom jobbet lange kvelder og sene netter for å levere det kundene etterspør på kort tid. Det er viktig for meg å levere gode produkter, og yte god service til kundene.

Skryter uhemmet av det lokale næringslivet

Evje og Hornnes har et veldig bredt utvalg av tjenester og butikker. Det gir store ringvirkninger for mange når det skjer noe på Evje. Sammen kan vi ordne det meste, og det er moro å høre Asbjørn fortelle om det gode samarbeidet han har med andre bedrifter:

Vi er hverandres støttespillere og kan utfylle hverandre bra i bygda. Her sender vi kunder mellom hverandre for at kunden skal kunne få et godt produkt, hvor vi kan gi dem sluttproduktet i kommunen. Vi har mye kompetanse på flere områder i bygda, det er viktig at vi bruker hverandre for å løse ting lokalt.

Med de inspirerende ordene fra en offensiv, sympatisk og engasjert Asbjørn tar vi kvelden etter en travel uke i prosjektet. Det er utrolig moro å bli bedre kjent med bedriftene i bygda. Vi har virkelig mye vi kan være stolte av i vår lille kommune – hjertet i Agder.

Del "Vittali Industriservice vokser"