YX Evje har dekorert med bilder fra lokale fotografer

Da YX Evje pusset opp og ominnredet lokalene sine for en liten tid siden, ble også den vesle kaféen pent innredet. Nå er veggen i kaféen prydet med vakre bilder levert av de to lokale fotografene Trond Risdal og Geir Daasvatn.

Trond Risdal har levert to nydelige motiver; ett i sort/hvitt av dampbåten Bjoren og ett fra Syrtveitsfossen. Det er virkelig vakre fotografier Trond har fått til her; det tror vi alle som får sett bildene vil kunne skrive under på. Geir Daasvatn (underegnede) har levert et bilde med motiv fra Hornnes jernbanebru. Det passer seg ikke med for mye egenreklame i en artikkel, så det bildet får bare tale for seg selv.

Klikk på bildene for forstørring. Det siste bildet, fra Syrtveitsfossen, kommer snart.

Bildene som er levert til YX Evje er såkalte»galleritrykk» i høyeste kvalitet; 4 mm akrylglass og aluminiumsforsegling som gir en spesiell 3D dybdeeffekt. Men det er mange typer produkter å velge mellom, som trykk på lerret, trykk på aluminiumsplate, på fotopapir med bilderamme, trykk på tre, m.v. I det hele tatt bør utførelsen tilpasses plassen bildet skal henge, hva slags motiv det er tale om, kundens ønsker, osv.

Det er veldig hyggelig at YX Evje ved Egil Bjorå valgte lokale fotografer da kaféen skulle utsmykkes. Dessuten – og kanskje enda bedre – er at det er tale om lokale motiver som kan bidra til å vise fram bygda vår fra sin aller beste side. Veldig mange er innom YX Evje i løpet av et år, både bygdefolk og kanskje spesielt folk på veg til eller fra hytta lenger oppover i dalen. Å få vist fram heimbygda teller alltid litt. Men det er spesielt viktig nå i disse tidene, når det gjelder å motivere flest mulig til å feriere i vårt eget land. Helst i Setesdal!

Finn ut mer om de to fotografene

Trond Risdal Photography

Geir Daasvatn Foto

Geir Daasvatn på NRK Sørlandet

Del "YX Evje har dekorert med bilder fra lokale fotografer"