Aktiv Eiendomsmegling med Tommy og Gunnvor inn på laget!

Aktiv Eiendomsmegling har avdelingskontor på Evje, i bygget til Evje og Hornnes Sparebank. Tommy Svendsen betjener kontoret. Nå har vi inngått avtale med Aktiv Eiendomsmegling om oppføring i bedriftsregisteret vårt, med den nye treårsavtalen. Vi syns det er skikkelig moro at en slik viktig aktør i næringslivet i bygda vil være med i opplegget vårt, og gleder oss veldig til et godt samarbeid med Tommy. Velkommen på laget!

Aktiv Eiendomsmegling med stand i Infobygget i sommer

Aktiv Eiendomsmegling var den første som presenterte seg med en stand i Infobygget vi bemannet i Evje sentrum i hele sommer. Aktiv Evje og Hornnes har sitt kontor i bygget til Evje og Hornnes Sparebank. Men Tommy hadde stor tro på at det ville komme en del folk innom Infobygget, og da var det gøy å profilere seg litt der. Vi er veldig takknemlige for at Tommy og Aktiv Evje og Hornnes hadde tro på oss, og ville være med i vårt «lille» sommerprosjekt. Vi solgte kanskje ikke så mange hus. Men det var flere tusen mennesker som ble eksponert for brosjyrene og prospektene. Noen reiste også av gårde med materiell, så det var veldig moro.

Gunnvor styrker kontoret!

Gunnvor er alt i full gang på kontoret. Foto: Geir Daasvatn

Gunnvor Kjelleberg fra Valle er nyansatt eiendomsmegler på Aktiv Eiendomsmegling sitt Evje-kontor for å bidra til å avlaste en økende tilstrømning av kunder. Hun skal jobbe sammen med kontorleder Tommy Svendsen.

– Oppdragsmengden er blitt veldig stor etter hvert. Nå får vi en mye bedre hverdag, og mer tid til oppfølging av kundene. Så å få Gunnvor med på laget er kjempebra for oss, sier Tommy fornøyd når vi tar en liten titt inn gjennom kontordøra i lokalene til Evje og Hornnes Sparebank.

Gunnvor jobbet tidligere i DNB. Hun har tre års teoretisk utdanning, og to års praksis bak seg, før hun nå altså er utdannet eiendomsmegler. Evje-kontoret til Aktiv Eiendomsmegling har hele Setesdal som arbeidsfelt. Det passer perfekt for Gunnvor, som kommer fra Valle og er en ekte setesdøl. Hun er datter til Hallvard (død 2006) og Ingebjørg Kjelleberg. Hallvard var en veldig kjent mann i Setesdal, som eiger av Valle Motell og primus motor i Valle Radio de første årene etter oppstarten. Alt etter vår første lynvisitt hos Aktiv, våger vi påstanden at datteren må være like fargerik som faren. Velkommen til Evje!

Aktiv Eiendomsmegling vil engasjere seg i lokalmiljøet

Vi er veldig takknemlige for å få inn en aktør som i utgangspunktet har en særdeles solid organisasjon i ryggen. Både med tanke på kapital, kompetanse på juss, kontrakter, markedsføring, konsulenter, foto, video, osv. At de vil tegne kontrakt over tre år med foreløpig lille oss tar vi som et godt tegn.

– Det er viktig for oss å være med lokalt. Det er utrolig moro å følge med på OpplevEvje sine sider, måten dere fremstiller bygda på er helt fabelaktig. Det er klart vi skal være med; det er viktig for bygda at OpplevEvje fortsetter sitt arbeid. Det er mange kunder som kan tenke seg hus eller hytte på Evje etter å ha sett på dere «gutta» sine sider, ler Tommy.

Vi er ydmyke over tilliten, og takknemlige for å få med enda en stor aktør i oversikten vår som nå virkelig er i utvikling. Tusen takk til Tommy og Aktiv Eiendomsmegling. Vi gleder oss til videre samarbeid!

Så er vi selvsagt litt stolte over at vårt arbeid er med på å friste folk til å kjøpe hus eller hytte i området. Det er klart slikt gir ekstra gnist. Vi håper naturligvis at flere andre også ser verdien i arbeidet, og hiver seg med i registeret og det kommende sommermagasinet.

Nettsiden til Aktiv Evje og Hornnes

Del "Aktiv Eiendomsmegling med Tommy og Gunnvor inn på laget!"