Jon Gunnar Kjetså (t.v.) ønsket ny leder Andreas Engebrethsen hjertelig velkommen i fotballgruppa, og lykke til med det viktige arbeidet. Foto: Geir Daasvatn

Andreas Engebrethsen ny leder i Otra IL fotball

Under årsmøtet til fotballgruppa i Otra IL på Agder Energi-bygget torsdag kveld, ble Andreas Engebrethsen valgt til ny leder etter Jon Gunnar Kjetså. Jon Gunnar har ledet fotballgruppa de siste to årene, men hadde takket høflig nei til gjenvalg.

Styrets sammensetning etter årsmøtet er slik:

  • Andreas Engebrethsen (1 år), leder
  • Svein Birkeland (2 år), nestleder og sportslig leder
  • Gunn Anita Thorsen (1 år), sekretær
  • Svenn Olav Skjeggedal (1 år), kasserer
  • Egil Bjorå (1 år), styremedlem sponsor/reklame
  • Jannicke Bakke (1 år), styremedlem foreldrekontakt/dugnad
  • Hilde Brenna Bjorå (1 år), styremedlem medlemsregister/cupsjef

I tillegg er Trond Skjeggedal valgt til materialforvalter de neste to år, men uten å være med i styret.

Ny leder Andreas Engebrethsen kommer fra Søgne. Han er lektor ved Setesdal vidaregåande skule, avdeling Hornnes. Familien har flyttet til Evje, og bor på Åneland. Andreas har spilt fotball i hele sitt liv, og har de aller beste forutsetninger for å føre det viktige arbeidet til fotballgruppa videre på beste vis.

Det viktigste vedtaket på årsmøtet var nok beslutningen om at fotballgruppa vil prøve å få bygd en kunstgressbane nr. 2 ved Evje stadion så fort som mulig. Vi kommer tilbake med mer om den saken senere.

Ellers er økonomien i gruppa veldig solid, med bankinnsludd/kontantbeholdning på rundt 2,4 millioner kroner. Hovedårsaken til dette er at fotballstyret bevisst har spart opp midler, for å kunne investere i den nevnte kunstgressbanen når den tid kommer.

Del "Andreas Engebrethsen ny leder i Otra IL fotball"