Annonsering i «Sommer i Setesdal»

Vi har som nevnt før bestemt oss for å gi ut et sommermagasin i 2020 også.

Vi ser for oss et opplegg noenlunde likt som «Sommer på Evje» i 2019. Men magasinet vil få noen flere sider, rundt 100-110 kanskje. Bladet er et gratismagasin, som alle bedrifter og forretninger m.v. som ønsker det kan ha til utdeling hos seg gjennom hele sommeren 2020 (tre måneder).

Leif Jørgen er forretningsmannen av oss to i redaksjonen, og skal ta seg av annonsesalget. Foto: Geir Daasvatn

Hovedtyngden av innholdet vil nok være fra Evje & Hornnes. Men vi vil også presentere opplevelser og bedrifter oppover i Setesdal. Vi kommer derfor til å kalle magasinet «Sommer i Setesdal», så vi får utvidet nedslagsfeltet litt. Vår tydelige erfaring fra Infosenteret på Evje i fjor sommer, er at vi må se et litt større område i sammenheng og ikke bare tenke på Evje. De potensielle leserene, både bygdefolk og tilreisende, er ikke så opptatt av kommunegrensene men hva de kan oppleve i området. Derfor vil stoff og informasjon fra resten av Setesdal også være av interesse for mange.

Planlagt utgivelse er første halvdel av mai.

Annonsesalget til magasinet er i gang. Priser og betingelser finner du her.

Det er Leif Jørgen Versland som har kontakten med annonsørene. Ønsker du å vite mer, eller bare tinge en plass med en gang? Ta kontakt på mail: leif.jorgen.versland@oppfrisk.no eller ring 476 99 295.

Del "Annonsering i «Sommer i Setesdal»"