Åpen dag på Evje Folkehøgskole lørdag!

Lørdag 8. februar inviterer Evje Folkehøgskole til åpen dag på Evjemoen kl. 11:00-15:00. Vi har hatt en liten prat med Oscar Jackson Abrahamsen, elev ved skolen, for å få vite litt meir om hva som skal skje hos dem denne spennende dagen.

Oscar var en veldig hyggelig gutt å få lov til å treffe. Han er én av elevene du kan møte og bli litt bedre kjent med lørdag. Foto: Geir Daasvatn

– Alle som er nysgjerrige på hva Evje Folkehøgskole egentlig driver med, er hjertelig velkommen til å være med oss denne dagen, uansett alder. Her kan både barn, ungdommer og voksne komme. De kan møte elever og lærere. Vi vil gjerne vise fram skolen, og gjøre den bedre kjent i lokalmiljøet. Så vil vi selvsagt spesielt gjerne få vist fram alle de fantastiske mulighetene som finnes her, for ungdommer som kanskje vurderer å søke seg til skolen, forteller Oscar entusiastisk. 

Morsomme og spennende aktiviteter

Oscar forklarer:

– Det blir guidet tur i mindre grupper, der vi går gjennom og gir et lite innblikk i hva som foregår på de ulike linjene skolen har å tilby.

– Natur og friluftsliv med gøye aktiviteter ute
– Grønn Action
– Musikk-låtskrivning med jamming i musikkstudio
– Dyreomsorg med fremvisning av dyr på skolen
– Stressfri skaperglede
– Solidaritet og bærekraft (ny linje til høsten 2020)

Loppemarked og kafé

– Vi arrangerer et lite loppemarked til inntekt for WWF Australia, for å bistå det lille vi kan etter alle de forferdelige skogbrannene som har vært der de siste månedene. Det blir selvfølgelig også salg av kaffi, kaker og diverse andre godsaker!

– Vi gleder oss veldig til å se dere, og skal ta godt imot hver og én, avslutter Oscar før vi tar farvel.

Gi deg selv tid til et besøk på Evjemoen lørdag!

Det var et veldig raskt og kort besøk vi hadde på Evje Folkehøgskole. Men vi fikk en aldri så liten kikk rundt i gangene. Det er et fantastisk fint og helt nytt bygg skolen holder til i. Mulighetene for å skape et godt miljø her må være de beste. Vi misunner nesten de ungdommene som er 40 år yngre enn oss, og som kan få oppleve et sånt flott sted, med et slikt kreativt miljø og trygg stemning. Vi håper virkelig at mange tar turen ut til Evjemoen lørdag, for her er det veldig mye spennende å se. Men aller viktigst; så mange trivelige ungdommer og lærere å treffe og bli litt bedre kjent med!

Del "Åpen dag på Evje Folkehøgskole lørdag!"