Bilcross: Søsknene Hodne måtte dele bil under klubbmesterskapet!

Bilcross: Søsknene Hodne måtte dele bil under klubbmesterskapet!

Bilcross: Søsknene Hodne måtte dele bil under klubbmesterskapet! 714 737 Geir Daasvatn

Lørdag 1. september arrangerte NMK Kvinesdal sitt årlige klubbmesterskap. Søsknene fra Moisund, Jon Olav og Ingrid Hodne, så seg plutselig nødt til å dele bil dersom begge skulle få kjempe om klubbmestertitlene i sine respektive klasser. For når storebror ikke fikk bilen klar tidsnok, så var det ingen annen råd enn å spørre lillesøster om å få dele bil.

Tekst: Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal

Ingrid Hodne med eminent kjøring i søndre sving, her foran klubbkollega Andrea Hamar. Foto: Anne Beth Mål Arntzen

Jon Olav, som vanligvis kjører ”baktrekker”, fikk tilegne seg flere nye erfaringer da han satte seg bak rattet i lillesøsters ”framtrekker”. Selv med dette som utgangspunkt trodde familien Hodne at det var storebror som kom til å vrake bilen. Men slik ble det altså ikke. For i juniorenes A-finale stod Ingrid – og hun var minst like interessert i klubbmestertittelen som klubbkollegene. Opelen fikk dermed hard medfart, men sikret henne en flott 3. plass.

Jon Olav derimot, han fant muligens ikke helt flyten i ”framtrekkeren”. Men i B-finalen kjørte han så røyken stod ut av bilen. Han kjørte inn som nummer tre i seniorenes B-finale, og fikk med det en 8. plass.

Annonse

Dette bildet postet Torgeir Hodne (pappa) på Facebook etter at finalene var kjørt, med teksten: ”Det var opprinnelig en sedan”. Foto: Torgeir Hodne

 

 

Hei. Lurer du på noe?

Send
ei melding, så hører du fra oss!