Jan Olav og Ingrid Hodne under klubbmesterskapet til Kvinesdal NMK 1. september 2018. Foto: Torgeir Hodne

Bilcross: Søsknene Hodne måtte dele bil under klubbmesterskapet!

Lørdag 1. september arrangerte NMK Kvinesdal sitt årlige klubbmesterskap. Søsknene fra Moisund, Jon Olav og Ingrid Hodne, så seg plutselig nødt til å dele bil dersom begge skulle få kjempe om klubbmestertitlene i sine respektive klasser. For når storebror ikke fikk bilen klar tidsnok, så var det ingen annen råd enn å spørre lillesøster om å få dele bil.

Tekst: Anne Beth Mål Arntzen, NMK Kvinesdal

Ingrid Hodne med eminent kjøring i søndre sving, her foran klubbkollega Andrea Hamar. Foto: Anne Beth Mål Arntzen

Jon Olav, som vanligvis kjører ”baktrekker”, fikk tilegne seg flere nye erfaringer da han satte seg bak rattet i lillesøsters ”framtrekker”. Selv med dette som utgangspunkt trodde familien Hodne at det var storebror som kom til å vrake bilen. Men slik ble det altså ikke. For i juniorenes A-finale stod Ingrid – og hun var minst like interessert i klubbmestertittelen som klubbkollegene. Opelen fikk dermed hard medfart, men sikret henne en flott 3. plass.

Jon Olav derimot, han fant muligens ikke helt flyten i ”framtrekkeren”. Men i B-finalen kjørte han så røyken stod ut av bilen. Han kjørte inn som nummer tre i seniorenes B-finale, og fikk med det en 8. plass.

Dette bildet postet Torgeir Hodne (pappa) på Facebook etter at finalene var kjørt, med teksten: ”Det var opprinnelig en sedan”. Foto: Torgeir Hodne

 

Del "Bilcross: Søsknene Hodne måtte dele bil under klubbmesterskapet!"