Asbjørn Haugen på Evje Bowling 20. februar 2018. Foto: Geir Daasvatn

Bowling er gøy-serien 2018-2019

Evje Bowling setter i gang igjen med ett av sine populære arrangementer. Vi snakker selvfølgelig om bedriftsbowlingen for bedrifter, eller om dere bare er en vennegjeng som vil samles og ha det sosialt og moro en dag i uka.

Her kan du lese litt mer om Evje Bowling

Her kan du lese mer om støttelaget til ordføreren som har vært med i en årrekke

Først må fjorårets beste hedres

Serien starter opp med en aldri så liten premieutdeling for å hedre de beste fra sist sesong. Mandag 10. september kl. 19.00 blir det kake, kaffe og selvsagt noen treningsrunder for de som ønsker å tyvstarte sesongen med en liten oppkjøring.

Saken fortsetter under bildet

Trygve Ø. Johansen på Evje Bowling 20. februar 2018. Trygve er fortsatt mannen å slå! Foto: Geir Daasvatn

Det er enkelt å bli med!

Asbjørn Haugen forteller oss at han regner med å starte neste serie i løpet av september. Påmelding av lag er veldig enkelt, du kan ringe 417 49 600 eller sende en mail til asbhauge@online.no.

Et lag består av tre spillere, men han sier at det kan være lurt å ha 4-5 personer å spille på om det kommer noen dager der noen må melde forfall. Det spilles som regel én kamp i uka og den varer i 1,5 time.

Det er kiosksalg, med snacks, kaffe og muligheter for noe å bite i under kampene.

Sosialt og miljøskapende i bedriften

Asbjørn Haugen og Leif Jørgen Versland på Evje Bowling 20. februar 2018. Foto: Geir Daasvatn

Sjefen for OpplevEvje, Leif Jørgen Versland, var selv med i serien med sin bedrift Europris Evje i Vårserien og han er utelukkende positiv til tilbudet hos Asbjørn.

– Det er alltid trivelig å komme ut med flere av de ansatte i et litt annet miljø enn man går i hver eneste dag. Det er sosialt og utrolig trivelig å kunne finne på noe sammen. Vi var flere som var med og rullerte litt på å delta, selv om vi hadde noen jokere vi gjerne ville ha med hver gang, smiler han. Så blir man jo kjent med mange andre festlige mennesker på motstandernes lag også. Det er bare positivt og utrolig godt for både arbeidsmiljøet og kulturen på arbeidsplassen, forteller han oss.

Presentasjonen av Evje Bowling i vårt bedriftsregister

Evje Bowling sin hjemmeside

Evje Bowling på Facebook

 

 

Del "Bowling er gøy-serien 2018-2019"