Dølen Hotel, Evje, 23. mai 2018. Foto: Geir Daasvatn

Dølen åpner dørene i helgen!

Det har vært strenge restriksjoner og mye usikkerhet rundt driften hos mange av bedriftene i kommunen. Vi har hatt en liten prat med Else på Dølen Hotel. Nå har altså Else og Øyvind tatt turen til hotellet for å åpne dørene for gjester med noen justerte åpningstider.

Det er altså begrenset åpningstid, men de har åpent 16-19 fredag og lørdag samt 13-16 på søndagen. Det vil kunne gi mange et kjærkomment avbrekk i en noe annerledes hverdag.

Else er glad for å kunne ta imot noen gjester igjen. Foto: Privat

Else presiserer ovenfor oss at de følger restriksjoner som er gitt veldig nøye, og understreker at Dølen er et serveringssted og ikke et skjenkested. Selv om det selvsagt er fullt mulig å få seg et glass med noe godt til middagen.

– Vi har lagt til rette både ute og inne. Det er to meters avstand mellom sitteplassene. Grupper på over fem personer kan vi dessverre ikke ta inn, og det er kun kjernefamilien som får sitte sammen.

Det er viktig å ta kontakt med Dølen for reservasjon!

– Vi må ha en oversikt over hvem som kommer og hva vi kan forvente. Slik det er lagt opp, er det dessverre ikke så mye publikum vi kan ta inn om gangen. Selv om det sikkert frister mange å samles en gjeng for årets første utepils, lar det seg dessverre ikke gjøre enda.

Det er hyggelig å se at Dølen kan åpne opp for litt aktivitet igjen. Else understreker flere ganger at de er veldig nøye med hygiene og renhold av alle flater som kunder har vært i kontakt med. Så om du ikke vet helt hva du skal gjøre i om ettermiddagen eller hva du skal ha til middag, anbefaler vi en tur ned til det sjarmerende hotellet ved bredden av Otra.

Dølen på Facebook

For de som ikke har lest det flotte innlegget til Else fra tidligere, anbefaler vi alle å ta seg tid til det. 

Del "Dølen åpner dørene i helgen!"