Torvhandler Frøydis KIle, som alltid i strålende humør, under Jordbærfestivalen i Evje sentrum sommeren 2017. Foto: Geir Daasvatn

Du kan markedsføre bedriften din på OpplevEvje.no!

En enkel oppføring i bedriftsregisteret på OpplevEvje.no er GRATIS! En litt mer forseggjort presentasjon – 2.500 kr pr. år. En reklame med logo på forsiden – 2.000 kr pr. mnd.

Prosjektet OpplevEvje skulle etter planen ha en ganske myk start. Men da vi åpnet Facebooksida vår «eksploderte» interessen, og mange blei nysgjerrige på hva slags prosjekt dette egentlig var. Vi så derfor ikke annen råd enn å åpne nettsida OpplevEvje.no også, selv om mye omkring den delen av prosjektet fortsatt var uklart og nettsida var praktisk talt tom for innhold. Det var i begynnelsen av februar.

Men vi har veldig raskt kommet i gang med å fylle OpplevEvje.no med aktuelt stoff. Vi skriver noen nyhetssaker med jevne mellomrom. Vi jobber kontinuerlig med å bygge opp butikk- og bedriftsregisteret. Kalenderen med oversikt over arrangementer i bygda og omegn er også under utvikling. I løpet av under to måneder siden oppstarten, har OpplevEvje fått et stort antall lesere.

Markedsføring på OpplevEvje.no

Mange har derfor henvendt seg til oss med spørsmål om markedsføring på sida. Dette med reklame kom så brått på oss, at vi ikke hadde et ferdigsydd opplegg for det. Nå har vi satt sammen et veldig enkelt opplegg for oppstarten. Så skal vi jobbe grundigere med den delen også etter hvert. Vi ønsker å gi alle bedriftene og butikkene i Evje og Hornnes en nyttig kanal for felles markedsføring, for en rimelig pengesum.

I starten kan vi tilby følgende tre reklamemuligheter:

  • GRATIS – En helt enkel oppføring i butikk- og bedriftsregisteret. Navn på bedriften og kontaktinfo. Det er vårt mål å få oppført ALLE kjente butikker og bedrifter i Evje & Hornnes her i løpet av 2018. Vi gjør dette arbeidet på eget initiativ. Men det hjelper oss veldig, og du får en kjappere registrering, om du sender oss ditt firmanavn og kontaktinfo
  • Kr 2500,- pr. år – En større presentasjon av bedriften i butikk- og bedriftsregisteret. Vi kan legge inn bedriftens logo, noen bilder, skrive en redaksjonell omtale på OpplevEvje.no og legge inn en aktiv lenke til bedriftens hjemmeside. Vi er åpne for innspill!
  • Kr 2.000,- pr. mnd. – Reklame/logo på forsida av OpplevEvje.no, med lenke til din bedrifts hjemmeside m.v. Se logoene til Setesdalswiki og Otra IL i høyremargen som eksempler. Også her skriver vi gjerne en liten redaksjonell omtale når avtale er inngått, hvis det er ønskelig

Alle prisene er eks. mva.

Saken fortsetter under bildet

Vi gleder oss til sommeren og yrende folkeliv i Evje sentrum! Foto: Geir Daasvatn

Som et supplement til oppføringene på OpplevEvje.no, bruker vi Facebooksida vår aktivt for å spre positive nyheter og stoff om bedriftene, butikkene og arrangementene i bygda til flest mulig. Vi er også så vidt i gang med å bygge opp en konto på Instagram. Tanken bak hele OpplevEvje-prosjektet, er at vi i Evje og Hornnes kan markedsføre oss bedre enn vi makter i dag. Da må vi prøve å bruke de kanalene som finst, spesielt på nettet, for å få dette til på en best mulig måte.

Ønsker du å benytte ett av våre enkle tilbud om markedsføring på OpplevEvje.no?

Kontakt prosjektleder Leif Jørgen Versland, leif@opplevevje.no, så ordner det seg raskt. Oppføringen til Evje Bowling er et fint eksempel på hva han kan få til.

Butikk- og bedriftsregisteret på OpplevEvje.no

 

Del "Du kan markedsføre bedriften din på OpplevEvje.no!"