Unni Abusdal og Else Haugland i Evje Handel og Serviceforening trekker 10-shoppers før jul 2019. Foto: Geir

Ellevill respons på årets 10-Shoppers!

10-Shoppers er blitt et fast innslag hver jul på Evje. Det er Evje Handel og Serviceforening (EHS) sin måte å gi lokale og besøkende et ekstra lite puff til å benytte de flotte lokale butikkene vi har. De ønsker jo selvsagt at flest mulig skal gjøre sine innkjøp på Evje.

Vi har tidligere laget en egen sak om 10-shoppers som du kan lese her

For nye lesere kan vi kort gjengi de viktigste punktene for å være med på moroa:

Førstepremien er et Visa gavekort på hele 20 000 kroner! Andrepremien er et Visa gavekort på 5 000 kroner. Så trekkes det også rundt 40 gavekort til en verdi av 500 kroner pr. stk. Gavekortene er levert av medlemsbedriftene i EHS. For å være med i trekningen må du handle for minimum 300 kroner i 10 ulike butikker av EHS sine medlemsbedrifter. Det er mange spennende bedrifter med, så det burde ikke by på noen utfordring.

Nå har EHS måttet kontakte sin gode samarbeidspartner Setesdalstrykk for å produsere flere 10-Shoppers til årets julehandel. Vi har hatt en kjapp prat med julekomiteen, som melder om stor interesse for årets utgave.

– Vi produserte i forkant samme antallet som i fjor. Selv om vi har forlenget perioden 10-Shopperen kan benyttes, hadde vi aldri drømt om denne responsen. Det har vært en voldsom etterspørsel fra butikkene som flittig deler ut til kundene sine. Mange begynner å gå tomme. Det er utrolig moro, og et luksusproblem vi fort ordner opp i med god hjelp av Setesdalstrykk. De setter i gang trykkeriet og produserer 1 500 til. Om ikke lenge er de nye kupongene på plass hos de ulike medlemsbedriftene.

Vi jubler når det handles lokalt!

Vi i OpplevEvje blir jo fra oss av begeistring når fastboende velger å handle lokalt. Det som er ekstra moro, er at butikkene melder om godt besøk fra både tilreisende og gjennomreisende.

Nå er det også viktig å minne hverandre på smittevernreglene. Husk god avstand i butikkene, å vaske/sprite hendene ofte og å holde deg hjemme om du er syk. Vi ønsker alle sammen en trygg og trivelig julehandel på Evje!

Vi har ikke kapasitet til å få alt vi observerer eller kunne tenke oss å skrive om ut på nettsiden. Å lage og publisere saker der er veldig tidkrevende. Ønsker du å få med deg ALT som skjer, anbefaler vi derfor at du også følger oss på Facebook. Der legger vi ut mange flere bilder, småsaker og notiser enn det som kommer på nettsiden.

Facebooksiden vår finner du her

Del "Ellevill respons på årets 10-Shoppers!"